Kaptan Orta Kapıyı Açalım: Şehirler Arası Otobüste Yıkanan Dayı

Banyo sorunu yaşayan dayı sorunu otobüste yıkanarak çözmeye karar vermiş gibi görünüyor.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
30.01.2016

otobüs şöförlerinin çalışma şartlarını kimse düşünmemiş. çoğu şöför normalden daha fazla çalıştırılıyo. ayrıca nedir yani adam yıkanıyo işte. sanki otoyolun ortasında soyundu da yıkandı. yoktur yeri, vakti yoktur nedir yani. burda yıkanan adama değil ona bunu yapmaya mecbur eden firma sahiplerine saydırmak lazım.

30.01.2016

aranızda şehirlerarası yolda muavinlik/şoförlük yapan veya tanıdığı olan var mı?Eğer yoksa olmayan arkadaşlar yavaşça s.ktir olup gidebilir mi lütfen?Şurda yardıma muhtaç bir sokak hayvanı görünce gelir duyar kasarsınız,insanların sadece basmak için oturdukları yerde temizlenmek zorunda olan,evine ekmek götürmeye çalışan bir adama demediğiniz kalmaz.Kusura bakmayın ama düz,işlevsiz kalassınız.Adamında zaten fetişi var o yüzden orada temizleniyor tamamen zevkinden yani bir zor durumu yok!

31.01.2016

hah kardeşim ağzına sağlık,burada sadece modern fikirli görünmeyi yanlış anlamış,yanlış anladığı gibi de yanlış uygulamış belli bir zümre.bunlarda hayvana daha çok değer verip insanı unutan,reklamda soyunan bayanı meta kabul edip,farkındalık yaratmak için soyunana da ''ay çok güzel'' deyip alkışlayanlar

31.01.2016

bu videoya baktığımda dalga geçecek birşey göremiyorum aksine imkan olmayan yerde çoğu insan elini yıkamaya bile tenezzül etmezken kişisel temizliğine dikkat edecek kadar kendine ve insanlara saygılı birini görüyorum.Herşeye duyar kasıyorsak bu beyefendiye daha çok kasmamız lazım çünkü çeken terbiyesiz alenen adamcağızın özelini açtı bize.

01.02.2016

Adamcağız herkesin ortak kullandığı bir alanda ve ortalık yerde utanmadan sıkılmadan banyo yapıyor, siz de tutmuş kayda alan adama terbiyesiz diyorsunuz, nasıl bakış açısı anlamadım.

TÜM YORUMLARI OKU (36)