Kaptan Eda Erdem Dündar Brezilya Maçı Sonrası Konuştu: "Bu Takımın Önü Çok Açık"

Paris 2024 Olimpiyatları'ndaki en büyük madalya umudumuz Filenin Sultanları, Brezilya ile oynadıkları maçtan 3-1 mağlup ayrıldı ve madalya alamayarak Olimpiyat 4'üncüsü oldu. Takımın 37 yaşındaki kaptanı Eda Erdem Dündar, maç sonunda mikrofonlara bir açıklama yaptı.

37 yaşındaki kaptan Eda Erdem Dündar, Brezilya'ya karşı 3-1 mağlup ayrıldığımız maç sonrasında muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Kaptan Eda Erdem Dündar, şunları söyledi: "Üzücü, çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Çok üzgünüm. Uzun bir yaz oldu bizim için. Madalya ile bitirmeyi planlıyorduk ama olmadı."

"Üzücü, çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Çok üzgünüm. Uzun bir yaz oldu bizim için. Madalya ile bitirmeyi planlıyorduk ama olmadı."

Kaptan Eda'nın yaşı gereği bir sonraki Olimpiyatlarda yer alamayacağı için böyle bir açıklama yaptığını düşünen X kullanıcıları yorumlarda buluştu.

İşte o yorumlardan bazıları:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir

Teşekkürler Sultanlar: Olimpiyatlardaki Bronz Madalya Maçında Filenin Sultanları Brezilya'ya 3-1 Mağlup Oldu
Tarih Yazan Filenin Sultanları'nın Olimpiyat Bronz Maçındaki 3-1'lik Brezilya Mağlubiyetine Gelen Tepkiler
Bronz Madalya Maçına Çıkacak: Milli Tekvandocu Nafia Kuş Aydın Olimpiyatlarda Finale Yükselemedi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
Nebahat Çehre’nin "Şort Sayfiye Yerinde Giyilir" Çıkışı Sosyal Medyayı İkiye Böldü!
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı