Kapanıyor mu? Kahve Devi Starbucks Türkiye'deki Mağazaların Kapatılacağı İddiasına Yanıt Verdi

Starbucks Türkiye, mağazalarını kapatacağına ilişkin çıkan haberlere yanıt verdi.

Bildiğiniz gibi kahve devi Starbucks'ın Birleşik Krallık'taki 958 mağazadan sonra Türkiye'de 453 mağazası ve 294 'On The Go' noktası bulunuyor. Birçok ilimizde hizmet veren Starbucks, çoğumuz buluşma noktası.

Fakat son günlerde kahve zinciri Starbucks'la ilgili hepimizi üzen bazı haberler ortaya atıldı. Şirketin Türkiye'deki mağazalarını kapatacağı iddia edildi.

Sosyal medyada da bu iddiaya ilişkin birçok paylaşım yapıldı. Bu paylaşımların ardından da nihayet Starbucks, son noktayı koydu.

www.turktime.com

Starbucks Türkiye, Instagram hesabına gelen "Kapatıyorsanız yıldızlarımı kullanayım" yorumuna "Asılsız haberdir. Mağazalarımızda kahve keyfinize devam edebilirsiniz" yanıtını verdi.

Böylece kahve devinin kapanmayacağı da netlik kazandı.

Popüler İçerikler

Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Skandal Bir Olayla Gündeme Gelmişti: Patiswiss'in Yeni CEO'su Belli Oldu
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
YORUMLAR

Öğrenci bir arkadaşın ısrarından önce önünden geçmediğim yer, oturduk bir kahve aldık dört saatten fazla oturduk kimsede kalk git demedi ve bizim gibi bir sürü tip, canınız sıkılır tek bir kahve ile bütün gün oturun orda kimse kalk git demez normal bir kafe ye gitsek başımızda zebani gibi beklerler ye iç yada kalk git hatta öyle hale gelmişler ki daha bardağın bitmeden önünden alıyorlar yer işgal etmeyelim diye en güzeli de öğrenciler bütün gün bedava internetle ders çalışıyorlar. Sırf bu yüzden kapanmasın yani böyle yerlere de ihtiyaç var :)

25.11.2021

Kapatılsın çokta umrumuzda enayilerin kendilerini elit zannettiği boktan yer

25.11.2021

ezik birisi oldun için olmasın :) birde orda çalışanların işsiz kaldını düşün dicem ama ... neyse anladın sen :)

25.11.2021

Sıradan hatta alt segment sayılacak bir pastahane ve ya kafeye gidince bir kahve içeyim desen minicik fincanda getirip 10-15 lira hesap alıyorlar halbuki starbucks'ta aynı paraya yarım litre kahve içiyorsun üstelik sürekli sipariş versinler diye gözünüzün içine bakan garsonlar ve patronları da olmuyor, al bir kahve istersen sabahtan akşama kadar otur :) Kendini elit sanma kısmı da starbucks'a hiç gitmeyenlerin uydurması :)

TÜM YORUMLARI OKU (10)