Kapak Üstüne Kapak: Kıyafetleri Yüzünden Eleştirilen Hadise Bu Sefer de Anneciği Üzerinden Cevap Verdi!

Sahnede giydiği kıyafetleri yüzünden belli bir kesim tarafından sürekli linç edilen Hadise, Harbiye konserinde verdiği kapak gibi cevaplarla gündem oldu. Ünlü şarkıcı bu sefer de eleştirelere annesini göstererek çıkıştı.

Sesi ve dillere pelesenk olan şarkılarıyla gönülleri fetheden Hadise özellikle son dönemlerde verdiği konserlerinde sadece şarkı söylemekle kalmayıp dinleyicilerine adeta görsel bir şölen sunuyor.

Bitmek bilmeyen enerjisiyle sergiliği dans performanslarıyla adını gündeme taşıyan ünlü şarkıcı sahnesinde giydiği kombinleriyle de zaman zaman ağır eleştirilerin hedefi oluyor biliyorsunuz.

Önce hemen bir konuyu özetleyelim; günlerdir canla başla prova yapan ve o anlarını da takipçileriyle paylaşan Hadise geçtiğimiz gün beklenen Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda konserini verdi.

Yine birbirinden farklı kombinlerle hayranlarının karşısına çıkan güzel şarkıcı "fazla cesur" ya da "çok açık" bulunduğu için tepki gösterilen kombinleri konusuna değinerek "Gayet kapalıyım ama yine seksiyim" cevabını verdi.

O anları da içeriğimizde vermiştik:

Kombin Seçimleriyle Dillerden Düşmeyen Hadise'den Kendisini Eleştiren Herkese Kapak Niteliğinde Cevap!

Üst üste iki büyük konsere imza atan Hadise ikinci sahnesinde de yine yargısını dağıttı tabii. Zaman zaman kombinleri üzerinden linç edilmesine bir cevap daha veren ünlü şarkıcı kendisini dinlemeye gelen annesini gösterip “Annem karışmıyorsa, bana kimse karışamaz!” cevabını verdi.

“İyi ki annem beni özgür bıraktı. Hiçbir şeyime karışmadı. Arkamda duran tek kişi oydu! Benim annem bir şey demiyorsa, kimse bir şey diyemez!”

İlginizi Çekebilir

Galada Soğuk Rüzgarlar Esmişti: Demet Akalın, Seda Bakan'ı Överken Tuba Büyüküstün'ü Fena Gömdü!
Rapçi Alizade Vücuduyla Barışık Oluşunu "Bol Yağlı Tabuklu Tantuni" Diyerek Vurgulayınca Olanlar Oldu!
Wanda Nara'yla Yollarını Ayıran Mauro Icardi Çıkarmadığı Yüzüğü Olmadan Poz Paylaşınca Ortalık Yıkıldı!

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR

kıyafetlerin ve aşkların olmasa başka nasıl gündemde olacaksın seninle ilgili konuşulan şeyler kıyafetlerin aşkları ve seksiliği başka nişeye yaramıyorsun zaten onedioda seni şişirdikçe şişiriyor kadınları kullanarak güya yalandan kadın hakları savunuluğun işe yaramadı bir ara soytarı bir kıyafetle elinde Türk bayrağı ile şov yaptın onuncu yıl marşı söyledin milliyetçi kesildin oda tutmadı şimdi annen i üzerinden başlığa bak anneciğiymiş onedio ben burada bir göremiyorum lafı gediğinede c koymamış ayrıca nerede çıkarıyorsunuz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ