Kaosa Neden Olan Yasak Kararı Sonrası Hükümete Tepkiler: 'Onca Önlem 2 Saatte Heba Oldu'

31 ilde uygulanacak olan ve 2 saat kala açıklanan 2 günlük sokağa çıkma kararı tam anlamıyla kaosa neden oldu. Vatandaşlar marketlere ve fırınlara akın etti. Haftalardır yapılan sosyal mesafe uyarıları ise unutuldu. Sosyal medyada kararın geç açıklanmasına tepki gösterilirken, bunca zamandır alınan önlemlerin boşa gittiği yorumları yapıldı.

Kararı duyan vatandaşlar marketlere ve fırınlara koştu 🎥

Video: @serhatucak

Ülkenin pek çok yerinden benzer görüntüler paylaşıldı 🎥

Video: @Figenozdenak

📌 İşte sosyal medyadan hükümete yönelik eleştiriler

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
10.04.2020

Sürü bağışıklığı yaratmak için planlanıp amacına ulaşmış karar olmasın. Aylara yayılan uzun bir süreç olacağına ölen ölsün kalan kalsın.

Pasif Kullanıcı
11.04.2020

Aynısını düşündüm. Şaka gibi dalga geçer gibi son dakika. Panik bir şekilde haberi verdiler halkı da telaşlandırdılar. En başta çıkıp da panikle marketlere koşmayın demediler, herkes uzun süreli sokağa çıkma yasağı var zannetti. Artı sanki marketler hiç açık olmayacak gibi bir düşünce oluştu. Icgudusel olarak hayatta kalma isteği var. Bunu düşünüp ona göre haber yapmaları gerekiyordu. Bizim millet zaten boğazına düşkün acil ihtiyacı olmayanlar bile markete fırladı

11.04.2020

Hadi bunlar zaten cahilin önde gideni, onu yıllardır biliyoruz da, hırsızın hiç mi suçu yok? 2 gün be, 2 gün ! Sadece 2 gün evde bir paket makarnayla bile yaşayabilirsiniz ya. Virüs ilk çıktığında yağmalamadınız mı zaten marketleri, kemirecek bir gram yiyecek maddesi mi yoktu evde de bu kadar açgözlü, bu kadar gerizekalı olabildiniz ? Nasıl çıkarsınız dışarı herkesle alt alta üst üste benim aklım almıyor ya aptallıkta kaçıncı seviye bu ??? Biz sizin gibi mallar gelip her şeyin içine sıçsın diye mi evdeyiz lan 1 aydır ?!

11.04.2020

Adamlar dün gece net virüsü kaptı. Apartmana getirdi merdiven kollarına bıraktı. Evinde ailesi hiç dışarı cikmazken ona da bulaştırdı vs. 14 gün sonra hasta sayısı pik.

10.04.2020

Ulan zaten sokağa çıkma yasağı gelene kadar kimse sokağa çıkmıyordu.

TÜM YORUMLARI OKU (113)