Ahlaktan en çok dem vuranların, en büyük ahlaksızlar olduğunu hepimiz biliyoruz artık. Zira her on lafından dokuzunda ahlak konusundan dem vuran Yeni Akit'in, bugüne kadar akla hayale sığmayacak birçok terbiyesizliğine şahit olduk!
Kullanılan üslubun bayağılığından mı, toplumun hassas noktalarını istismar ederek insanları birbirlerine düşürmeye çalışmalarından mı, yoksa sürekli insanları hedef göstermelerinden mi bahsedelim bilemedik... Hepsi de o kadar aşağılık bir tutum ki!
Yeni Akit'in bayağı dilinin son hedefi de Meryem Uzerli oldu ne yazık ki! Gerçekten gözlerimize inanamadık ama doğru; haber başlığında Meryem Uzerli'den 'Türk Kaşarı' olarak bahsetmiş Yeni Akit!
Üstelik dahası da var! Şu haber dilinin çirkinliğine bakar mısınız?
Çirkin kelimesi gerçekten de o kadar hafif kalıyor ki...
Size mi kaldı insanların ahlak'ını sorgulamak? Henüz doğmamış bir çocuk üzerinden kendi leş zihniyetlerini böyle açığa vuruyorlar işte!
Bunlar nasıl cezasız kalıyor, nasıl böyle yazmaya devam edebiliyorlar Yuh be, el insaf bu nasıl bir dil? Gittikçe arttırmışlar bunlar, bu ne azgın bir üslup, bu ne cinsiyetçilik ayırımcılık, bölücülük... Çocuğa bile dil uzatmak, iğrenç.
58
Pasif Kullanıcı
04.09.2020
Yaptırım yok çünkü. Tecavüzcülerin serbest kalması gibi bunlara da göstermelik para cezası kesiyorlar. Sonra aynen devam.
Türk kaşarıymış... En azından milleti belli. Sizin kimin çocuğusunuz, hangi arap kırmasının kaşarısınız???
kadının da çok sikindeydi sizin fikriniz aptallar :D
Bunlar nasıl cezasız kalıyor, nasıl böyle yazmaya devam edebiliyorlar Yuh be, el insaf bu nasıl bir dil? Gittikçe arttırmışlar bunlar, bu ne azgın bir üslup, bu ne cinsiyetçilik ayırımcılık, bölücülük... Çocuğa bile dil uzatmak, iğrenç.