Kanımız Dondu! Öğrencisini Tekme ve Yumruklarla Öldüresiye Döven Öğretmene İsyan Eden İnsanlar

Aksaray'da, bir ortaokulda matematik öğretmeni Ali Rıza Y., koridora çıkardığı öğrencisi T.K.'ya tokat ve yumruk atıp dövdü, boğazını sıktı. Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından öğretmen açığa alındı ve ardından da adli kontrolle serbest bırakıldı. Görüntüleri izleyen vatandaşlar da isyan etti.

Aksaray'da, bir ortaokulda matematik öğretmeni Ali Rıza Y.'nin koridora çıkardığı öğrencisi T.K.'ya tokat ve yumruk atıp boğazını sıktığı görüntüler hepimiz kahretti.

Detaylara buradan bakabilirsiniz;

Böyle Öğretmen Olmaz Olsun! Sınıftan Çıkardığı Öğrencisini Tekme ve Yumruklarla Dövdü

Bu dehşet veren olayın ardından da öğretmen Ali Rıza Y. açığa alındı fakat Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, öğretmen Ali Rıza Y.'nin öğrencisine uyguladığı şiddetin ardından gözaltına alındığını ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldığını duyurdu.

Sosyal medya kullanıcıları da #AliRızaYTutuklansın etiketiyle isyan etti.

Hadi yorumlarda konuşalım!

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR

kasten yaralama şikayete tabii olmamalı. gerçi burada şikayet aranmıyor. ama nedense adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış. neden kanunda yazanı uygulamazlar anlamıyorum. okula boşa gidiyorsunuz galiba.

gidiyoruz*

23.12.2021

Görüntüleri izlemeye kalbim müsade etmedi. Bu şerefsizi en ağır şekilde cezalandıracaklarına bir de serbest bırakmışlar. Ailesinin yerinde olsam yüzüne bakmam. Madem adalet bu ülkede sadece bi kadın ismi, inşallah yaptığını yaşar en kısa sürede.

Pasif Kullanıcı
23.12.2021

Bu öğretmeni bu hale getiren bu şekilde patlamasına sebep olan nedir? Birden bire bu hale mi gelmiştir? Bu çocuk ne yaptı ki öğretmen bu hale geldi. Yoksa bu çocukla ilgili tüm şikayetlre rağmen okul müdürü ilçe müdürü vs vs "yapacak bir şey yok hocam okuldan atamayız bir şekilde idare edeceğiz" mi demiştir? Böylece tüm yükü öğretmene mi atmıştır? Öğretmen disipline öğrenci gönderdiğinde öğretmene mobbing yapamaya başlayan ders programıyla ek dersiyle vs vs vs oynamaya başlayan idareciler ne olacak?

23.12.2021

Öğretmeni bu hale getiren nedir demek ne yaa ne olursa olsun bak ne olursa olsun o bir öğretmen. 11 yaşında ki bir çocuk ne yapabilir de bu dayağı hak edebilir senin gözünde ? Senin çocuğun olsa bu dayak yiyen yine öğrenci ne yapmış olabilir diye sorgulayacak mısın ? Tüm yükü öğretmene atmakta ayrı bir uç düşüncen her şeye bir kılıf arayacağına 11 yaşında ki çocuğun tekme tokan dayak yediğini gör. Bunun hiçbir kabul edilebilir tarafı olamaz. iyi valla biz de iş yerlerimizde mobbing e uğradığımız zaman adam dövelim var mı böyle bir dünya. allah rızası için saçma düşünmeyi bırak ve mantığını kullan

TÜM YORUMLARI OKU (13)