"Kandırıldım" Elon Musk, Oğlunun Cinsiyet Değişim Sürecini Neden Onayladığını Açıkladı

SpaceX ve Tesla'nın kurucusu, X'in sahibi milyarder Elon Musk, cinsiyet değiştiren oğluyla alakalı açıklamalarda bulundu. 12 çocuk sahibi Elon Musk'ın cinsel kimliğini değiştirme kararı alan çocuğu, 2022 yılında babasıyla olan ilişkisini tamamen kesmişti. 

Bir YouTube programına konuk olan Musk, cinsiyet değiştirme sürecinde 'kandırıldığını' söyledi.

Dünyaca ünlü milyarder Elon Musk, özel hayatıyla da magazin gündemimizden eksik olmuyor.

Çocuklarla ilgili görüşlerini belirterek tartışmalara sebep olan Elon Musk, insanların çocuk sahibi olması konusunda oldukça ısrarcı. Öyle ki çocuk yapmayı tercih etmeyen kişilere de zaman zaman sert çıkışlar yapabiliyor.

Geçtiğimiz aylarda, ünlü ismin 12. çocuğunun da dünyaya geldiği ortaya çıkmıştı;

Elon Musk'ın 12'nci Çocuğu Dünyaya Geldi: İlişki Teklifini Reddedene Zam Yok!

Elon Musk, son olarak bir YouTube programına konuk oldu. Musk, geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirme ameliyatı olan çocuğuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Elon Musk, çocuğunun cinsiyet değiştirme ameliyatı için 'ergenlik engelleyici' ilaçların kullanımına onay vermişti. Musk, kendisine çocuğunun intihar edebileceğini söylendiğini, bu nedenle ilaçların kullanımına izin verdiğini, kısacası 'kandırıldığını' söyledi.

Musk, "Bu nedenle 'oğlum' öldü" diyerek çocuğunun cinsiyet değiştirmesinin "woke zihin virüsünden" kaynakladığını söyledi.

'Woke' kelimesi, bireylerin cinsel kimlik gibi konularda 'uyanış' yaşamaları anlamına geliyor. Musk, bu 'virüsü' yok edeceğine dair bazı söylemlerde bulunuyor.

Elon Musk, California'da onaylanan cinsel kimlik yasasının ardından şirketlerini Texas'a taşıma kararı almıştı.

BBC'nin aktardığına göre, söz konusu yasa, öğrencilerin cinsel kimlikleriyle ilgili bilgilerin, aileyle paylaşılmasını sınırlandırıyor.

Öte yandan Elon Musk'un çocuğu Vivian, 22 Haziran 2022'de, adını ve cinsiyetini yasal olarak değiştirdi. Biyolojik babasıyla arasına mesafe koymak isteyen Vivian, babasıyla herhangi bir ilişki kurmak istemediğini, annesinin soyadını kullanmak istediğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

Avukat Feyza Altun'un Erkekleri Bir Güzel Şutlayıp Kadınlara Verdiği Altın Değerinde Tavsiye
ABD Seçimlerinde Bir İlk: Joe Biden 48 Yıllık Geleneği Bozdu
Kafatasından 77 İğne Çıkarıldı: Büyüyü Bozmak Amacıyla 'Tedavi' Yaptırmış

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR

Tamam siktirip gidebilir bence. Bu arada woke virüsünü durdurabilecek tek insan musk olabilir ciddi ciddi

24.07.2024

İnsanların ne yaptığı beni ilgilendirmiyor ama bunu göze sokarcasına ve özendirircesine çeşitli medya kuruluşları aracılığıyla yapmaları insanların hoşuna gitmiyor.

26.07.2024

Sadece woke kültürünün suçlanmasını doğru bulmuyorum eğer öyleyse ben neden gay değilim aq 7/24 internetteyim. woke kültürü belli ki belli bir kitleyi zehirliyor; annesi babası boşanmış çocukların, daha doğrusu hayatta kaybolmaya meyilli gençlerin cinsel kimlik bunalımındayken bi çeşit cinsel algı bozuklukları yaşadığını düşünüyorum , yani musk amca yalnızca woke kültürü değil poligamik yaşam tarzının da oğlunun kayboluşu üzerinde büyük bir etkisi var.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ