Kandırıldık mı? Amerika'da Sayılı Kişinin Kabul Edildiği Üniversiteyi Kazandığını İddia Eden ve Para Toplayan Asude Kafaları Karıştırdı

Twitter'da dün başlayan bir destek kampanyası bugün çok farklı bir hal aldı. Oyunculuk eğitimi için destek isteyen Asude kafaları karıştırmış durumda. Kandırıldık mı?

Asude Defne Özkan, dün Twitter üzerinden paylaştığı videoda ABD'de bulunan bir üniversite için sayılı kişiler arasından seçildiğini ve bunun için de maddi desteğe ihtiyacı olduğunu söylemişti.

Hatta ünlülerin de desteğini aldığını sosyal medya kullanıcıları gördü.

Haberin detayları için buraya bakabilirsiniz.

Amerika'da Oyunculuk Kazanan ve Desteğe İhtiyacı Olan Defne'nin Twitter'dan Paylaştığı Videoya Gelen Tepkiler

Kısa süre içerisinde Defne, oluşturduğu destek fonuna yaklaşık 21 bin USD toplamayı başardı.

Ancak bazı kişiler, Defne'nin bu destek talebinin doğru olmadığını ve ona para yatıranların dolandırıldığını iddia ettiler.

Kısa zamanda bu olay o kadar büyüdü ki, insanların kafası karıştı. Twitter kullanıcısı egeck ise konuyu oldukça güzel açıklamış.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
11.05.2019

Pace uni.'ye gerçekten kabul edilmiş mi bilmiyorum ama ne kadar iyi bi oyuncu olduğunu kanıtladı :D

11.05.2019

boş beleş duyar kasıp 2 günde 20.000$ kazanmış wjgkvmckwkgkh aptal orospu çocukları çöpten soğan alan adama 1 lira vermezsiniz aq

11.05.2019

Bir adam çölde devesiyle yolculuk ederken susuzluktan bitkin düşmüş yatan biçare bir adamla karşılaşır ve devesini durdurur yardım etmek için. Deveden indiği an yerde yatan biçare adam ok gibi yerinden fırlayıp deveye atlar ve hayvanı çalarak dört nala uzaklaşmaya başlar. Devenin sahibi iyi yürekli adam arkasından "Sakın bu olayı kimseye anlatma" diye bağırır. Hırsız anlayamaz ve geri döner neden böyle bir şey istediğini sorar. İyi yirekli adam da derki "Eğer bu olayı herkes öğrenirse çölde gerçekten çaresiz kalmış insanlara kimse yardım etmez." Kıssadan hisse ne yazık ki böyle karaktersiz insanlar yüzünden sosyal medyada gerçekten ihtiyacı olan insanlardan yükselen yardım çığlıkları giderek yanıtsız kalmaya başlayacak.

TÜM YORUMLARI OKU (85)