Kanayan Patisinin Tedavisi İçin Eczaneye Gelen Köpek ve Ona Yardım Eden Güzel İnsan!

Sen ne güzel insansın! Eczaneye gelen ve patisi kanayan köpeğe yardım eden muhteşem bir insan izleyeceksiniz. Görüntüleri Twitter'dan '@badores' hesabından paylaşan güzel insan, görüntüler için de 'Senin o kimden yardım isteyeceğini bilen aklına,güzelliğine, usluluğuna kurban olurum. Patisi kanamış, eczaneye girip patisini uzattı, yarasını gösterdi bana' açıklaması yaptı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
21.06.2019

Tek eksikleri konuşma yetilerinin olmaması. Bizim insan dediğimiz bazı yaratıklardan çok daha zeki ve bilinçliler.

Köpek bile kendine fayda edecek insanı mekanı seçmiş. Şimdiye dek kime ak-İT dediysem, köpeklerden özür dilerim. Aşağılık Troll varlıklar varlıklarla aynı havayı solumaya devam :((

21.06.2019

ben hakaret edeceğim zaman "insan" diyorum artık :) hayvan, köpek, ayı, yılan falan kullanmıyorum. öveceğim zaman kullanıyorum hatta hayvanları.

21.06.2019

hem köpüşün şirinliği, hem eczacı hanımın içtenliği insanın içini ısıtıyor. bir de, kediye müşteri gibi et seçtiren kasap beyfendi vardı. böyle iyi kalpli insanlar, zaman zaman politik gerginliğin yarattığı umutsuzlukları bile hafifletiyor. topluma bilinçli olarak negatif yük bindirilmese, gül gibi geçinip gideceğiz.

TÜM YORUMLARI OKU (13)