Kanarya'dan Veda! Fenerbahçe, Başakşehir'e Yenilerek Türkiye Kupası'ndan Çeyrek Finalde Elendi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi.

42'de Başakşehir Junior Fernandes'in golüyle 1-0 öne geçti

Golün ardından Lemos sarı kart gördü. Ekrandan pozisyonu tekrar izleyen Aydınus, sarı kartı iptal etti ve Lemos'a direkt kırmızı kart gösterdi.

72'de Enner Valencia, Fenerbahçe'ye beraberliği getiren golü attı.

Maçın 90 dakikası 1-1 sona erdi.

96. dakikada Harun'un büyük hatasında Gulbrandsen sol kanattan kaleye gönderdi ve golü attı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda etti Başakşehir ise yarı finale kaldı.

Aykut Kocaman, Başakşehir kariyerindeki ilk galibiyetini aldı.

Medipol Başakşehir'in yarı finaldeki rakibi İttifak Holding Konyaspor - Beşiktaş eşleşmesinin galibi olacak.

✍️

✍️

✍️

✍️

✍️

✍️

✍️

✍️

✍️

✍️

✍️

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
09.02.2021

Hoca değişikliği içinde çok geç kalındı bence. Bu hafta kovsan yeni hocanın alışması 3-4 hafta, o haftalarda ne yapacaksın? O riske değer mi? Bence değer, 24 haftadır top namına bir şey oynatamadı takıma, fazla bile sabredildi. Aldığı puanlara şükretsin.

Ne kadar kötü hoca olsa da şimdi yenisi gelirse şampiyonluk şansı bu sene için sıfıra iner, en azından şu an 1% de olsa şansımız var. Yönetim de o yüzden göndermiyor bence.

09.02.2021

Bu mağlubiyet şampiyonluğun habercisi dur yoksa geçen gün ki olan maç mıydı? Yoksa önümüzde mağlubiyet şampiyonluğun habercisi olabilir :)

Hoca ayrı oyuncular ayrı amk. Bizim oyuncular kendi ayağına sıkıyor kanser olduk, ilk gol hatalar silsilesiyle geldi zaten, caner kritik yerde pas hatası yapıp topu rakibe verdi, ayaksız lemos canerin kaptırdığı topu alamadığı gibi rakibe hayvan gibi girerek sakatladı kırmızı yiyip 70 dk bizi eksik oynattı, kova harun kapattığı köşeden on numara yedi golü üstüne krema oldu. İkinci gol de zaten eksik oynamaktan ebesi sikilmiş defans yine de görevini yerine getirirken kova harunun orta amacıyla açılan topu hatalı yerde durarak yemesiyle geldi. Harun 4-5 tane yüzde yüzlük gol önledi de iki golü de kendi hatası yüzünden yiyince hiç bir anlamı kalmıyor. Çamaşır makinesi samatta veya cissenin oynadığı her maç zaten bir kişi eksiğiz, adamlar sahada yok, cidden yok. Eşşek mert hakan bile çeyrek oyunculuk oynuyor hiç değilse, forvetlerde o da yok.

Mesutu canından bezdirdiler bugün. Adam saydığım kadarıyla 4 kere çok güzel boşluğa kaçtı, top gelse belki gol pozisyonu olacak sonrası ama pas açısında olmasına rağmen hiçbir gerizekalı pas atmadı ona, hep yanlış yere döndüler. Neyse umutlu olduğum taraf, geçen 2 senede burda yazdım, bu takım böyle giderse ertesi sene de kanser oluruz dedim dediğim oldu (bi bok bildiğimden değil görünen köy kılavuz istemez). Ama takımda geçen senelere göre gelişme var. Şu 2-3 çöp oyuncudan kurtulup 2 adam gibi forvet aldık mı düzlüğe çıkmak sadece iyi bir teknik direktöre bakar. Seneye iyi bir T.D. gelirse bu son kanser senemiz olacak yazıyorum buraya.

TÜM YORUMLARI OKU (13)