Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Bergüzar Korel ile Mehmet Günsür'ün paylaştığı Annem Ankara dizisi çarşamba günleri ekrana geliyordu. 90'lı yıllarda geçen hikayesiyle özellikle ilk bölümlerinde çok sevilen dizi, sezonun reyting kurbanı dizileri arasına katıldı.
İstenen reytinglere ulaşamamasının ardından dizi için final kararı alındı. Ancak 15. bölümüyle final yapacak dizinin tam da final bölümünün olduğu gün Demet Özdemir ve Çağatay Ulusoy'un dizisi Eşref Rüya'nın başlayacağı öğrenildi. Bu durumda Annem Ankara final hangi gün yayınlanacak diye merak edilmeye başlanmıştı. Gelen fragmanla dizinin final günü belli olmuş oldu.
İçimizi şişirdi ilk iki bölüm zor dayandım zır zır ağlama dramda dramda .. 15 bölüm bile fazla
çok güzel dizi demiştim lakin her bölüm insanın içini sıkıp yiyen ağlatan bir dizi zaten herkes dertli kederli bi de karakterlere mi üzülcez şaşırmadım
Bergüzar Korel bu rol için makyajla mı çirkinleştirilmiş? Çünkü bana göre ülkemizin en güzel aktrisidir, şaşırdım biraz