Kanadı Buz Tutan Uçağa Akıl Almaz Müdahale!

Görüntülerin nerede çekildiği bilinmese de yapılan uygulama şok edici. Kanadı buz tutan uçağa damacanalı çözüm şaşkınlığa neden oldu.

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
11.01.2017

Olayı thy'ye yıkmaya gerek yok. Anti-icing ve de-icing işlemleri DHMİ dahilinde yapılır, uçak işleticisi firmanın alakası bile yoktur, thy'ye durduk yere bok atmaya gerek yok. O çalışanlar da thy ekibinden değil dhmi'nin taşören işcilerinden. Yaptığı yanlış, gerekli soruşturulma açılmış zaten. Makinaların bozulduğu falan da yok. O makinalardan onlarca var kullanmak isteseler kullanırlardı. Görüntüler Şanlıurfa'dan.

şanlıurfa'da tgs yokmu? TAŞERON dediğin havaş veya çelebi mi? eğer onlarsa ve sektördensen, de-icing den ne kadar para kazandıklarından, de-icing in uçuş emniyeti için ne kadar önemli olduğundan haberin vardır. o makinalardan onlarca varsa ve bozulmadılarsa neden inatla damacana? dediğin doğru, thy ile alakası yok sonuçta eğer de-icing lazımsa kaptan ister, kim yaparsa yapar ama eğer urfa'da tgs (Turkish Ground Service) varsa o zaman tekrar konuşuruz.

11.01.2017

onedio battı mı? kalan son 8 editörde haber mi bulamıyor. kaldıki buluncada başlığa ne yazacağını bilemiyor. (yabancı sitelerdeki haberleri alıp başlıklarını çeviremediğinizi biliyoruz)

Pasif Kullanıcı
11.01.2017

Gayet normal bir durum bence, cozumun hayati bir riski olsa zaten o sekilde yapmazlar. Dunyanin en buyuk Hava Yollarindan birinden bahsediyorsunuz. Turkiye'nin en buyuk ve en tecrubeli kurumundan bahsediyorsunuz. Bu kadar basit bir vurdum duymazlik yapabilecek kadar amator ve vicdansiz bir kurum degil. Ha ben demiyorum ki, ''THY asla hata yapmaz(!)'' ama bu kadar basit birseyle karalamaya gerek yok. Orada goze aykiri gelen sadece ''Damacana'' eger damacana ile degilde o buz cozucuyu bir su silahi ile yapsaydi sonuc ayni olurdu ama gorselde kimse ne oldugunu dahi anlamazdi. Baslik ciddi anlamda cok abarti ve kasitli. ''Akliniz almiyorsa bence alginizda sorun vardir''

11.01.2017

Kusura bakmada bu gecen senede oldu daha öncede yaşanmış bir olay.Hatta en güvenli havayolları listesinde 50.ci THY 2016'da.Ayıp bir olay bence arkadaşım mekanik bakımında mühendis ve ona sordum 2 gün önce haberleri çıkınca bozulması imkansız 1 tane makinayla yapılmıyor 3-4 makina aynı anda solüsyonu uyguluyo dedi tek makinayla olsa bozulma derlerse yalan demek anlıycagın ordaki yer ekibinin suçu kısaca dedi ya kullanan eleman yoktu yada hangardan çıkarmak zor gelmiştir dedi.

TÜM YORUMLARI OKU (24)