Kanadalı Yazar Rus ve Belaruslu Sporcuları Etkinliklerde İstemeyen Kanada Spor Bakanını Sorularıyla Terletti

Kanadalı yazar Yves Engler, Rus ve Belaruslu sporcuları Olimpiyatlar Oyunları'nda istemeyen Kanada Spor Bakanı Pascale St-Onge’a, “Aynısını ABD, İsrail ve Kanada sporcuları için de söyleyebilir misiniz?” diye sordu. St-Onge, soruyu cevaplamadı.

İşte o anlar ⬇️

ABD'nin Irak işgali, İsrail'in Filistin'deki apartheid rejimini ve Kanada'nın Libya'yı bombalamasında aynı şeyi hissedip hissedilmediği sorulan bakan, cevap vermeyi tercih etmeyerek gülerek bulunduğu yerden uzaklaştı.

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
21.03.2023

Kanada spor bakanına maşallah. 45 yaşında alımlı bakımlı ve üniversite mezunu. Görüşleri, fikirleri ve yaptığı olay hakkında yorum yapamıyorum. Belki dışı güzel içi kirli bir bakan ablamızdır bilemiyorum.

21.03.2023

Bu arada adam çok iyi sorular vs. sormuyor sadece kadın düzgün cevap verebilecek kadar iyi bir siyasetçi değil ve bu yüzden kaçmayı tercih ediyor.

21.03.2023

Yoo adam gayette cevap verilmesi güç sorular soruyor. Tabiri yerindeyse taşı gediğine koyuyor. Madem Ruslar cani Ruslar sivil öldürdü(!) bu sebepten o ülkenin sporcularını dışlıyorsun. Biz (Amerika) Irak'ta, Afganistan'da varil bombaları ile insanları çoluk çocuk demeden, genç yaşlı diye ayırmadan kavurduk, Ebu Garip hapishanesinde suçlu suçsuz insanlara korkunç işkenceler ettik! Bizim için böyle bir düşünceniz var mı diyor.. ve ekliyor :) İsrail Filistin topraklarında soykırım yaparken aynısını İsrailli sporcular içinde söyleyebilir misiniz diyor.. Bu adama verilecek tek cevap HAKLISIN olmalıydı. Ancak spor bakanı düdüklü tencerede pişen koyun kellesi gibi sırıtmayı seçmiş.. Talihsizlik :)

21.03.2023

1- Abd, Irak'ı kendi toprağı olduğunu iddia ettiği için girmedi, diktatörlük altında halklar ezildiği için, demokrasinin tesisi için girdi. 2-Rusya, halen 1500'lerden kalma ''en büyük toprak benim'' psikolojisini atamadığı için, egemen bir devletin topaklarını işgal için girdi. 3-Türk halkının, iyi taraf ile kötü tarafı tam tersi görme hastalığı olduğu için bu yorumun altında bana sövecekler.

21.03.2023

Yavrucugum yasin kucuk oldugu icin bilmessin,uc harflilerin baska halklalarin ozgurlugu zikinde olmaz.saddamin kimyasal silahi var yalani ile petrol icin girdi coniler iran'a.Bu kadar saf olma bu dunyada

TÜM YORUMLARI OKU (10)