Kanadalı Paraşütçü Burdur'da Ekili Tarlaya İnerse... 'Sorry Sorry Diyorsun da Niye İniyorsun'

Burdur’da bir çiftçinin, tarlasına inen Kanada uyruklu yamaç paraşütçüsüyle diyalogu, izleyenleri gülme krizine soktu. Burdur şivesiyle paraşütçüyle konuşan çiftçi, o anları cep telefonu kamerasıyla da kaydetti.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
28.05.2021

Abi bizim insanımız neden herkesi söğüşlemek peşinde... Alman çukulatası yok mu laaa ne dayı... Hay çenenin yayını.

28.05.2021

Kanadalıdan alman çuklatasi istiyor bide

Arkadaşlar adam ne demiş? Adamın ekili tarlasına inmiş, tarlaya işemiş. Adam makarasını yapıp yardım teklifi ediyor. Bildiğin yurdum insanı. Belli ki kendi arkadaşına eğlence olsun diye paraşütçü arkadaşı çekiyor. Tek istediği de fotoğraf çektirmek. Herkes hemen eleştirmiş. Yok turist daha iyi Türkçe konuşuyormuş yok paçasından cehalet akan çomarmış. Ya hu siz mağarada mı büyüdünüz? Bu ne edepsizlik böyle. Köyde yaşayan, hayatı tarım olan adamdan İstanbul Türkçesi, doktora falan mı bekliyorsunuz? Yapmayın böyle. Avrupa'da Amerika'da birinin tarlasına böyle inerseniz mülke zarar vermekten tazminat açarlar laf edemezsiniz, manyağın teki arazimi ihlal etti deyip çekip vurur yok yere gidersiniz. Eleştirmeden önce düşünün. Dayı kendi çapında eğlenmiş sadece.

28.05.2021

Bizdeki şaka kültürü :)Adamla maytap geçiyor adam ciddiye alıyor:)Yurtdışında neden yaşanmaz.çünkü böyle kafaya almaya çalışsanız 10 yıl ceza yatasınız :)

TÜM YORUMLARI OKU (9)