Kanada Tarihinde Bir İlk: Başbakan Onur Yürüyüşüne Katılacak

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Toronto'da gerçekleştirilecek Onur Yürüyüşü'ne katılacak.Yürüyüşün organizatörleri bunun ülke tarihinde bir ilk olduğunu açıkladı.

Trudeau ayrıca resmi twitter hesabından yürüyüşe katılacağını duyurdu. 3 Temmuz'da gerçekleşecek Eşcinsel Onur Yürüyüşü onlarca ülkede eşcinsellerin toplumdaki varlığını ve haklarını görünür kılmak için gerçekleşiyor.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Törende ayrıca Maliye Bakanı Bill Morneau, Ontario Başbakanı Kathleen Wynne ve Toronto Belediye Başkanı John Tory de yerlerini alacak. Organizatörler, bu etkinliklere Suriyeli eşcinsel mültecilerin de katılacağını açıkladı.

Geçtiğimiz yıl başbakan olarak seçilen Trudeau, siyasi tavrı ve söylemleriyle hem kendi ülkesinde hem de dünyada büyük sempati kazanmış durumda.

T 24

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
23.02.2016

Ne ayıp şeyler ya , bize ne . Burası orta doğu , İslam coğrafyası kardeşim . Burada imamlarımız 9 yaşında ki kızlara hallenir , kadınlarımız tacize uğramasın diye taksileri pembeye boyarız , burada eşcinsellik hoş karşılanmaz hamdolsun .

Pasif Kullanıcı
23.02.2016

Bizimkiler de gaz atıyor. Arada ki fark mükemmel

23.02.2016

Herkes sorunlu ise anormal durum yok demektir.Çıplak gösteri yapanla , ana bacı küfreden polis farklı olmasa gerek.Polis biraz daha aşağı seviyede, sessiz gösteri yapanları da tutukluyorlar haberin ola.

Yorumları okumak istedim ama çoğunu okuyamadım. Hepiniz zavallısınız. Gerçekten acıyorum size. Sen gel de şu koskoca evrende Türkiye'de doğ. Çok mutsuzum çok. Kanada adına sevindim ama alttaki lanet yorumlar yüzünden mutlu olamıyorum. Empati yapamayan insanlarsınız, kendinizden başkasını düşünmüyorsunuz. Bir şeye tepki göstermek için illa başınıza gelmesi gerekiyor. İyiyi, kötüyü, doğruyu, yanlışı ayıramıyorsunuz. Heteroseksüellerin her gün onur yürüyüşü var, ama homoseksüellerin bir gününü bile hazmedemiyorsunuz. Eşcinselim, onurluyum, kendimle gurur duyuyorum. Azıcık empati.

TÜM YORUMLARI OKU (47)