Kanada'da Irkçı Kadın, İngilizce Bilmeyen Çinli Adamı Azarladı

Irkçı kadın, markette İngilizce bilmeyen Çinli adamı azarladı. Öfkeli kadın 'burası Kanada, burada İngilizce konuşulur, bilmiyorsan Çin'e geri dön' diyerek tezgahtar adama ırkçılık yaptı.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
11.06.2017

Kadının nesini suçladınız? Nesi ırkçılık bunun? Altyazı falan da koysaydınız keşke. Kadın burası Kanada, İngilizce konuşmak zorundasın demiyor. Burası Kanada eğer burda çalışıp hizmet veriyorsan müşterilerinle anlaşmak için İngilizce bilmek zorundasın diyor. Türkiye'de alışveriş yaparken satıcının Arapça falan konuştuğunu ve anlamadığınızda hepinizin vereceği tepkiyi vermiş kadın.

11.06.2017

geçenlerde de ırak vatandaşı biri ingilizce çok az biliyor , türkçe hiç bilmiyor haliyle anlaşamadık . o yarım yamalak ingilizcesiyle arapça bilen yok mu diye sordu . hayır dedik. neden dedi . kuran arapça ve sen müslümansan arapça bilmen şart , recep tayyip erdoğan öğrenin diyor neden öğrenmiyorsunuz dedi. Türkiye nin arap ülkesi olmadığını ve türklerin de arap olmadığını , uluslararası geçerli dilin ingilizce olduğunu söyledim ve arapça diliyle git nerden hizmet alıyorsan al dedim. bu ırkçıkılsa ben ırkçıyım.

gerçekten helal olsun çok doğru ve yerinde bir cevap olmuş. arapçayı kutsal sayan aptallar yüzünden bu halde değil miyiz zaten

Türkiye'de Avmde çalışıyordum ve ne ingilizce ne türkçe bilmeyen arapları görünce sinirleniyordum.Ya kardeşim başka bir ülkeye gidiyorsun en azından bir iki kelime ezberle.Kaldı ki bu adam yaşamaya gelmiş ülkenin dilini bilmek zorunda.Şaka gibisiniz cidden ya.

TÜM YORUMLARI OKU (69)