Kan Verene 5 Litrelik Yağ Hediye: Kızılay'ın Kampanyası Sosyal Medyada Tepki Çekti

Edirne'nin AKP'li Keşan ilçe Belediyesi Kızılay ile birlikte bir kampanya başlattı. Kan bağışı yapan vatandaşlara 5 litrelik ayçiçek yağı hediye edildi. Başlatılan bu kampanya özellikle sosyal medyada tepki çekti.

Keşan Belediyesi ve Kızılay birlikte bir kan bağışı kampanyası düzenledi.

Kampanya dahilinde kan bağışlayanlara 5 litrelik yağ hediye edildi.

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

'Bir damla kanın bedeli paha biçilemez'

Belediye Başkanı Helvacıoğlu, pandemi nedeniyle ülke genelinde kan bağışının düştüğünü belirterek kampanyayı şu şekilde açıkladı:

'Biz bunu aşmak için Türkiye'ye örnek olsun diye bütün kurumlarımızla birlikte bir kampanya gerçekleştirdik. Daha kampanyanın ilk saatlerinde kuyruklar oluştu. Herkesin bu kampanyaya destek olmasını temenni ediyoruz. Bir damla kanın bedeli paha biçilemez. Ancak Biz belediye ve kurumlarla işbirliği içerisinde farkındalık oluşturma adına kan bağışlayan ilk 300 kişiye 5 litrelik sıvı yağ veriyoruz. Ayrıca sosyal medya üzerinden başlattığımız 'En çok kim kan verecek?' şeklindeki meydan okuma kampanyasında da kurumlara çağrıda bulunduk. Kurumlar da buna kayıtsız kalmadı. Toplum olarak bir birinin derdiyle dertlenebilen, bağları kuvvetli bir yapıya sahibiz.'

Kampanyaya gelen tepkilerden öne çıkanlar👇

Popüler İçerikler

‘Köyün Tamamı Terör Yanlısı’ Diyen Öğretmen Hakkında Yeni Gelişme: “Ne Açığa Alındı Ne de Sürüldü”
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
25.10.2020

'Kanımızı emdiler' tabiri bu noktada gerçek oldu desene. Ama neyse ki herkesten kan almıyorlar zaten. Ve de gönül ile yapılamayan para ile yapılır da belki kana ihtiyacı olan insanlara bir yardımı olur. Ne diyeyim. Küçük düşürücü ama en azından bir işe yarayacak.

25.10.2020

şu kanını satanları çevirip sorsan en son kime oy verdin diye hepsi de akp der

25.10.2020

bunlar daha iyi günler, bu zalim despot yönetim iktidarda olduktan sonra 1 organ bağışlayana 1 kilo et kampanyasıda yapar bunlar

TÜM YORUMLARI OKU (73)