Kamyonetteki Görüntüleri Sonrası Öldürüldüğü İddia Edilmişti: Shani Louk'un Annesi, Hayatta Olduğunu Açıkladı!

Geçtiğimiz Cumartesi günü Hamas'ın İsrail'e yönelik saldırısı sırasında kaçırıldıktan sonra öldürüldüğü düşünülen 22 yaşındaki Alman vatandaşı Shani Louk'un annesi, NTV ekranlarında yaptığı açıklamada kızının hayatta olduğunu iddia etti.

Dövme sanatçısı olan Louk, Cumartesi günü Gazze'ye yakın Urim yakınlarındaki Negev Çölü ovalarında düzenlenen 'Tribe of Superova' müzik festivaline katılmıştı. Hamas'ın etkinliğe baskın düzenlemesi sonrası militanlar tarafından Louk'un bir kamyonetin arkasında sokaklarda dolaştırıldığı görüntüler yayılmıştı.

Genç kadının annesi Ricarda, kızının bahsi geçen videoda yüzünü görmese de, Louk'u rastalarından ve dövmelerinden teşhis edebildiklerini söyledi.

Bugün ise Louk'un ailesi, kızlarının hayatta olduğuna dair kanıtları olduğunu açıkladı. Newsweek'in, İsviçre'de Almanca yayın yapan haber sitesi Blick'den aktardığı habere göre; annesi, Louk'un Gazze'de bir hastanede olduğunu ve ciddi bir kafa travması geçirdiğini açıkladı.

NTV televizyonlarında yaptığı açıklamada kendisi 'Shani'nin hayatta olduğuna dair daha fazla bilgiye sahibiz' diyerek bu bilgiyi adı açıklanmayan Filistinli kaynaklardan aldığını söyledi.

Louk'un ağır yaralı olduğunu da sözlerine ekleyen anne, Alman hükümetinden yardım ve hızlı hareket etmesini talep ederek 'Her dakika önemli' dedi. 

İlgili haberler 👇

Hamas'ın Verdiği Süre Doldu! Aşkelon'a Füze Saldırıları Başladı
Filistin: 'İsrail Gazze'ye Düzenlediği Saldırılarda Fosfor Bombası Kullandı'
İsrail - Filistin Savaşı Sırasında Sosyal Medyaya Düşen 'Öldürülmüş Çıplak Kadın'ın Kim Olduğu Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
10.10.2023

Tum kalbimle dogru olsun dilerim ama o goruntulerdeki vucudun getirildigi durumla tibbi mudahele olmadan yasamasi mumkun degil. Bel, bacak, koldaki durus cok kotu. Anne yuregi, en son ana kadar umudu besleyecek.

10.10.2023

Ingilizce yayinlardan simdi dinledim... yasamadigina dair ifadeler var. Yazik !

11.10.2023

Kız öldü büyük ihtimalle ama tepki büyüyünce muhtemelen Hamas piçleri yaşadığını iddia etmiş olabilir kadında inanmak istediği bu yalana tutulmuştur.

11.10.2023

Kizin kredi karti kullaniliyormus birileri tarafindan. Ailesi bunu yasam belirtisi olarak gormek istiyoruz diyor yabanci basinda.

10.10.2023

Bu kıza neler yaptılar kim bilir:(

TÜM YORUMLARI OKU (20)