Kamyonetle Çöp ve Molozlar Döküldü: CHP’li Belediyeler Suçlandı

İzmir’in Konak ilçesinde kimliği belirsiz kişiler, kamyonetlerle getirdikleri çöp ve molozları sokaklara döküp, kaçtı.  Kameralara yansıyan görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ise “Gerçekten insanın içi acıyor. Bu insanlarla birlikte yaşıyoruz ve bunların yarattığı kirlilik ve karmaşa ile başa çıkmaya çalışıyoruz” diye tepki gösterdi.

Para cezası kesilecek

Anka'nın haberine göre, Karşıyaka Küçük Sanayi Sitesi’nde kimliği belirsiz kişiler, kamyonetle getirdikleri molozları yol kenarına döktü. Şahısların moloz ve çöpleri döküp olay yerinden ayrıldıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

AK Parti Konak İlçe Başkanı Said Başdaş’ın CHP’li Konak Belediyesi’nin ara sokaklara çöp bırakıp kaçtığını iddia etmesi üzerine kamera görüntüleri ortaya çıkmış görüntülere belediye ile alakası olmayan kamyonların çöpleri boşalttığı görülmüştü. Görüntülerin bir benzeri de Karşıyaka’da çıktı.

Kameralara yansıyan görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Yer, küçük sanayi sitesi… Yeni yerleştirilen kamera ile bunlar tespit edildi. Gerçekten insanın içi acıyor. Bu insanlarla birlikte yaşıyoruz ve bunların yarattığı kirlilik ve karmaşa ile başa çıkmaya çalışıyoruz” diye tepki gösterdi. Kameralar ile plaka tespiti yapılan araçların sahiplerine para cezası kesileceği belirtildi.

Popüler İçerikler

Galatasaray'da Okan Buruk'un Penaltıya İtirazı Olay Oldu
Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Hayatına Son Veren TikTok Fenomeni Kübra Aykut'u İntihara Götüren Detayları Arif Verimli Yorumladı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
05.09.2022

Benzer şeyleri İstanbul'da da yaptılar Ekrem Başkan'a çamur atmak için.Kendi kokuşmuş zihniyetlerini ortaya döküyorlar yoksa kimseye zarar verdikleri yok...

bu sığırlar allahtan geri zekalı da kamera teknolojisinin nasıl bir faydası olduğunu hesap edemiyorlar. sorsan onlardan çakalı yok mk.

05.09.2022

Çok ucuzsunuz beynin olmadığı yerde yapılan en doğal hareket biçimi

05.09.2022

Hiç işte salak birine vermeyin bari bu işi

TÜM YORUMLARI OKU (11)