Kamp Deneyimi İçin En Güzel Mevsim Geldi! Kamp Yaparken Bilmeniz Gereken Önemli Detaylar

Kamp tutkunlarının en sevdiği mevsim geldi! Gerçek kampseverler kış kamplarını yaz kamplarına tercih eder. Sen de bu kış kamp deneyimi yaşamak istiyor; ancak bazı endişeler duyuyorsan bu içerik içini rahatlatacak. Kamp yaparken en önemli konu kamp malzemelerinin doğru ve mevsime uygun olarak seçilmesi. Dilersen içeriğe geçelim ve kış kampı için yanımıza neler almalıyız bir bakalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

Özellikle kış kamplarında çadır seçimi çok önemli.

Havanın soğuk olduğunu göz önünde bulundurursak, yaz kamplarından kullanılanlara nazaran çok daha korunaklı bir çadıra ihtiyaç var. Decathlon 2 Seconds Easy Fresh&black Quechua bu konudaki en iyi alternatiflerden biri.

Uyku tulumu da bir o kadar önemli.

Yazın yapılan çadır kamplarında şişme yataklar hem portatif hem de kullanışlı oluyor ama soğuk havalarda uyku tulumu şart. Kış mevsiminde gece boyunca dışarıda uyumak gerçekten epey zorlayıcı. Bu yüzden soğuğu asla hissetmeyeceğin bir uyku tulumu seçmende fayda var. Nurgaz Campout Extreme Kışlık Uyku Tulumu oldukça başarılı bir alternatif.

Karanlık çöktüğünde iyi bir aydınlatmaya ihtiyacın olacak.

Gündüz her şey yolunda; ancak hava karardığında ihtiyaçlarını karşılamak için ışığa ihtiyacın olacak ve emin ol, kamp ateşi bunun için yeterli değil. Rixos Güneş Enerjili Aydınlatma Cihazı kamp için oldukça iyi bir seçenek.

Kamp sandalyesi olmazsa olmaz!

Kamp sandalyesi kampın olmazsa olmazlarından. Ancak özellikle çadır kampı yapıyorsan eşya konusunda epey tasarruflu davranman gerekecek. Bu nedenle sandalye seçimini en az yer kaplayandan yana yapmalısın. Nurgaz Campout Pratik Kamp Sandalyesi bu konuda ideal. Katlandığında bir su şişesi kadar yer kaplıyor.

Yiyecek ve içeceklerini muhafaza edebilmek için...

Kış kamplarında hava nedeniyle gıdaları muhafaza etmek daha kolay oluyor. Yine de yanına bir mobil buz dolabı almasan da mutlaka gıdalarını güvenle muhafaza edebileceğin ısı koruyucu bir çanta almalısın.Trend Stone Termal Çanta bu konuda epey uygun fiyatlı bir alternatif.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kış Kampları Başlıyor! Kamp Tutkunları İçin Doğa Dostu Kamp Rehberi
Yağmurlu Günlerde Üstünde Rahatlıkla Kahvenizi İçebileceğiniz Koltuklar
Ünlü Ressamların Eserlerini Evinize Taşıyacak 12 Dekoratif Tablo
Sağlıklı Olanı Seçin! Büyük Küçük Gönül Rahatlığıyla Kullanabileceğiniz Su Mataraları
Arabanızı Kışa Hazırlarken İndirimli Alabileceğiniz 12 Kış Lastiği

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"