Kameralar Kayıttaydı: Elinde Bıçakla Kafeye Giren Saldırgan Vurularak Öldürüldü

Dün akşam saatlerinde İstanbul Bayrampaşa'daki bir kafeye elinde bıçakla giren Bulgaristan uyruklu bir kişi, polis tarafından vurularak öldürüldü. O anlara ilişkin görüntüler bugün ortaya çıktı. 

DHA'nın aktardığına göre dün akşam saatlerinde Bulgaristan uyruklu 33 yaşındaki Milen Bahchevanov henüz bilinmeyen bir nedenle elindeki bıçakla Bayrampaşa'daki bir kafeye girdi. 

Kafenin üst katında birini rehin almaya çalıştığı belirtilen Bahchevanov, başarılı olamayınca sağa sola saldırarak kafeye ait malzemelerini kırmaya başladı.

Üst katta masa ve sandalyelerle barikat kurdu

Üst kata çıkan merdivenlere masa ve sandalyelerle barikat kuran Bahchevanov, kendisine müdahale etmek isteyenlerin yukarı çıkmasına engel oldu. 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri önce su sıkarak saldırganı etkisiz hale getirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Sonrasında polisler içeri girerek Bahchevanov'uı ikna etmeye çalıştı. 

Başarısız olan ekipler biber gazı kullanarak şüpheliyi etkisiz hale getirmeye çalıştı. Bahchevanov, biber gazı sıkıldığı sırada elindeki bıçağı rastgele savurdu ve 2 bekçiyi kolundan yaraladı.

Bahchevanov'un elindeki bıçağı bırakmayarak saldırmaya devam etmesi üzerine polis ekipleri şüpheliyi vurarak etkisiz hale getirdi.

⚠️ Uyarı: Görüntüler şiddet içeriyor!

Hastaneye kaldırılan Bahchevanov tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay anına ilişkin başka bir görüntü 🎥

14 Ocak'ta Türkiye'ye geldiği belirlendi

Yine DHA'nın aktardığına göre Milen Bahchevanov'un 14 Ocak günü Bulgaristan'dan Türkiye'ye Kırklareli'nden giriş yaptığı tespit edildi.

Şüphelinin olayı gerçekleştirdiği restorana gelmeden önce bir lokantada yemek yediği ve ardından restorana giderek bu olayı gerçekleştirdiği belirlendi.

Çantasından İncil, Meryem Ana heykeli ve Hz. İsa tablosu çıktı

Saldırganın olayı gerçekleştirirken yanında bulunan çantasından ise İncil, Meryem Ana heykeli ve Hz. İsa tablosu çıktığı öğrenildi. 

Polis Bahchevanov'un geldiği günden beri nerede konakladığını ve kimlerle iletişim kurduğunu araştırıyor.

Popüler İçerikler

Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler
YORUMLAR

Yuh AMK adamda 1 bıçak var ve 10' dan fazla polis bir bok yapamıyor. Sonunda da adamı öldürmüşler git hiç eğtim almamış bir adam seç o da çözüm olarak öldürmeyi seçer. Lan adamda silah olsa neyse tamam ama 50 kişi adamla baş edemediniz mi. Çok mu zor bacağına sıkmak. Görende adamda taramalı silah var sanacak bir tane sıkan geri kaçıyor AMK GtA oynuyorlar sanki

Pasif Kullanıcı
18.01.2020

Şu polislerin rezilliğine bakara mısın? Tamam, polisin elinde bıçaklı saldırgana ateş açması kadar doğal bişey yok da... Arkadaşım... Bu ne korkaklıktır yahu... 10-15 tane eli silahlı adam bir tane eli bıçaklı adamdan kaçıyor. İki kurşun sıkan bale yaparak tüymeye çalışıyor. Bu mu kahraman polis? Anca konuşurlar... Şu polislerin içinde iki, üç tane delikanlı adam olsa bu saldırganı kimse zarar görmeden canlı ele geçirirlerdi.

Çok fazla arka sokaklar izliyorsun

18.01.2020

polise 4-6 ay egitim verirsen sonu boyle olur iste

TÜM YORUMLARI OKU (62)