Kameralar Kapalıyken Ne Olduğunu Biliyoruz: İsrailli Polis, Kamerayı Fark Edince Gaz Bombası Atmaktan Vazgeçti

İsrailli bir polis memuru, sağlık çalışanları ve gazetecilerin bulunduğu alana gaz bombası atmaya hazırlanırken kendisini kaydeden bir kamera olduğunu fark etti ve gaz bombasını atmaktan vazgeçti. İşte o anlar...

Kaynak: @Hacikizi

Popüler İçerikler

Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
11.05.2021

Türkiye için PKK ne ise İsrail için FKÖ odur. İkiside önce biz vardık bizim der durur. Ayrıca FKÖ kendi kamplarında PKK lıları eğitim vermiştir "BİZE" karşı savaşsın diye. Bu propaganda videolarının Türk polisi doğuda çocuklara bomba atıyor öldürüyor demekten farksızdır.

Alakası yok. Birincisi İsrail devleti yokken Fİlistin devleti orada kuruluydu. Hem de öyle 1000 yıl önce değil bahsettiğim olay 1948. İkincisi Türkiye hiçbir zaman abluka altına almadı. Yiyecek sokulmasını bile engelleyecek kadar gözü dönmedi. Bu ülkede Diyarbakır'ın Sur İlçesinde sokak sokak bomba döşendi. O küçük aklınla Türkiye ile aynı göstermeye çalıştığın İsrail olsa F16'lar kalkar. Sur ilçesi haritadan silinene kadar bombalar atılır binlerce sivil kaybı göze alınırdı. Türkiye sivil kaybını düşünerek sokak sokak özel timlerle temizledi. Yüzlerce şehit verdi. Türkiye mükemmel bir ülke değil ama İsrail gibi bir ülkeyle asla kıyaslanamayacak vicdana sahip bir ülke.

11.05.2021

Allahın cezaları. Bunları gördükce hitlere lanet ediyorum hepsini öldüremedi diye.

11.05.2021

sonra neden israil bu kadar "sert müdehale ediyor" oluyor. adamların karşısındaki kitle tamamen yok olmalarını istiyor sen, seni yok etmek isteyen insanlara karşı nazik mi olursun?

11.05.2021

Üzgünüm Filistin yalnızsın tüm müslüman alemi zengin fakir, seni görmezden geliyor. Türkiye’deki bağırışları anlamak zor, hükümet kendi vatandaşına sahip çıkmadı buradaki müslümanların tarafı gibi görünmesi kendi seçmeninin gazını almaktan başka bir şey değil. Boşuna bölüşmeyin gene bir şey ‘yapılamayacak’. Ölen öldü kalan sağlar bizimdir diyerek yola devam edilecektir. Bu bölgede İsrail’e dur diyebilecek politik güçte bir ülke yok.

TÜM YORUMLARI OKU (27)