Kamera Kayıtları Sayesinde Bulundu: Pınar Damar'ın Katili, Kuzeninin Eşi Çıktı!

Dün akşam saatlerince Bağcılar'da cansız bedeni bulunan Pınar Damar'ı kimin öldürdüğü ortaya çıktı. Şüpheli olarak gözaltına alınan kuzeninin eşi cinayeti itiraf etti. 

Küçükçekmece’de yaşayan ve kendisinden iki gündür haber alınamayan 32 yaşındaki Pınar Damar’ın cesedine Bağcılar’da ulaşılmıştı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Müdürlüğü ekiplerince olayla ilgili çalışma başlatılmıştı. Ekiplerin çalışmaları sonucu, Pınar Damar’ın katil zanlısının kuzeninin eşi Metin A. (35) olduğu ortaya çıktı.

Kameralar tek tek incelendi, katile ulaşıldı...

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili olarak Pınar Damar’ın erkek arkadaşı Ahmet B.’nin ifadesini aldı. Ahmet B. ifadesinde, “Pınar’la 17.00 gibi buluştuk, yemek yedik. Saat 21.30 gibi evinin bulunduğu sokağa bıraktım” dediği öğrenildi. Bunun üzerine ekipler, o bölgede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini tek tek inceledi. İncelemeler sonucunda, Pınar Damar’ın erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra evine gitmediğini, başka bir araca bindiği fark edildi. Damar’ın bindiği otomobilin kuzeninin kocasına ait olduğu belirlendi. İkilinin otomobille Küçükçekmece ve Başakşehir’e gittiği tespit edildi. Çalışmaların devamında, otomobilin daha sonra Bağcılar Mahmutbey’e gittiği görüldü. Bunun üzerine, Pınar Damar’ın kuzeninin kocası olan Metin A., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

İfadesinde neler söyledi?

Cinayet Büro Amirliğinde sorguya alınan Metin A.’nın, “Onun kuzeniyle 7 yıldır dini nikahlı olarak evliyim. Yaklaşık 4 yıldır da Pınarla gönül ilişkimiz var. Pınar 1 yıldır başka bir erkekle çıkıyormuş. Pınar’ı aradım telefonumu açmadı. Sonra yalan söyledi. Sevgilisiyle gittiği kafeyi sosyal medyadan buldum. Daha sonra oraya giderek bekledim. Eve bırakınca araca binmesini söyledim. Konuşmak için arabaya aldım. Arabada tartıştık. Bana hakaret etti, tokat attı. Boğazını sıktım hayatını kaybetti. Bağcılar’daki ormanlık alana attım” diyerek cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
YORUMLAR
21.07.2022

Onedio acilen bu dili bırakmalısın. Dini nikahı varsa var, eşi diye yazamazsın. O kadar çok düşüyorsunuz ki bu hataya. Burası şeriat ile yönetilen bir ülke değil. İmam nikahı sünnettir, isteyen yaptırır. İsteyen iki nikahı da yaptırmadan sevişir. Bu kimseyi ilgilendirmez. Ancak, imam nikahlı diye eşi ilan etmek aptallıktır. Gördün mü sen nikahlarını, şahitlik ettin mi? Nereden biliyorsun nikahlı olduklarını? Gericiliğe, yobazlığa, karanlığa karşı olması gerektiğini düşündüğüm Onedio, belki de bile isteye şu tanımı kullanıyor sık sık.

21.07.2022

Tamamen katılıyorum bu yoruma. İmam nikahlı eş olmaz.

21.07.2022

eşinin kuzeni ile nasıl ilişki içinde oluyorsunuz amk! bir de bu kıskançlık krizleri ile nasıl birini öldürme düşüncesine giriyorsunuz. E şimdi ne oldu ? sen hapse o mezara. barıştınız mı şimdi !

21.07.2022

Kuzeninin eşiyle de ilişki yaşamazsın ya nasıl zihniyetler var oh ikisine de iyi olmuş diyecek değiliz de bu çarpık ilişkilerin sonu da bellidir yani y*rağın da bir şerefi olur

21.07.2022

bu sadece adamın iddiası genelde az ceza almak için yalan söylüyorlar. muhtemelen kendi kendine platonik aşıktı, kız başkasıyla ve ona yüz vermiyor diye öldürdü

TÜM YORUMLARI OKU (27)