Kalpleri Isıtan Jest! Ünlü Saat Markası Oris Ülkemizin Kahramanlarına Saat Hediye Edecek!

Tüm dünyanın gündemi olan Covid-19 sebebiyle birçok insan mağdur oldu. Bunun yanında zor durumda olan insanlara ellerinden geldiği kadar destek olmaya çalışanlar da var. Bildiğimiz birçok marka da buna dahil.

Oris, Covid-19 salgınında hayatları pahasına hizmet eden Yerel Kahramanlara odaklanan kampanya başlattı.

Doktorlar, hemşireler, bakıcılar, öğretmenler, otobüs şoförleri, satış memurları, gıda üreticileri, anneler, babalar, kargo görevlileri ve daha birçok farklı alanda görevlerine devam eden bu insanlar bazen canlarını riske atarak hayatın devam etmesi için ellerinden gelenin fazlasını yapıyor.

Oris de bu insalara teşekkür etmek için, her hafta fotoğrafıyla birlikte kahramanlık hikayesini anlatan ve paylaşan bu kahramanlara saat hediye edecek.

Siz de sizin ya da kahramanınızın fotoğraflarını açıklama kısmına hikayesini yazarak #InThisTogether, @Orisbear, @Oris etiketleriyle paylaşabilirsiniz.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
16.04.2020

edecek değil etti. Kazananları 8 nisanda açıklamışlar yani editörün bu içeriği hazırlamasından tam 1 HAFTA ÖNCE.

16.04.2020

Merhaba, ilk kez 8 Nisan'da yapıldı, 10 saat hediye edildi. İlgi gördüğü için devam etme kararı alındı, basın bülteninden o kısım aşağıda: "Biz Oris olarak bu insanlara teşekkür etmek istedik ve Oris topluluğunu Yerel Kahramanlarını aday göstermeye davet ettik. İnsanlardan #InThisTogether, @Orisbear ve @Oris etiketleyerek kahramanlarının ve hikayelerinin bir resmini göndermelerini istedik. 10 tanesine Oris saati vereceğimizi söyledik.48 saat içinde dünyanın dört bir yanından 400'den fazla aday ulaştı. Burada Hölstein'da, bu cesur bireylerin şaşırtıcı örneğiyle derinden etkilendik.Bu yüzden, bu savaş devam ederken her hafta Yerel Kahramanlar aday göstermeye devam etme kararı verdik, toplam 50 Oris saati. Küçük bir şey, ama umarız yardımcı olur. Umarız sevinç getirir ve insanların yüzlerini güldürür."

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ