Kalkmak Bilmeyen Misafiri Kibarca Kaldırma Taktikleri

Misafirlik, ev ziyaretleri iyi hoş ama zamanlama da önemli... Kimi ziyaretler hiç bitmeyecek gibi durabiliyor. Bu durumda da kırmadan dökmeden misafirlerinize yolu göstermek gerekiyor ama herkes de bunu beceremiyor. İşte o taktikler...

Soru şöyleydi...

twitter.com

Çözümlere bakalım.

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com
Pazartesi Sendromuna Hayır! Yeni Haftaya Mükemmel Girmenizi Sağlayacak Pozitif Paylaşımlar
Yemeklerle İlgili Paylaşımlarıyla Hepimizi Mizaha Doyuran Kişilerden Haftanın En Komik Yemek Tweetleri
Her Ne Yapıyorsanız Bırakıp Okumanız Gereken Haftanın En Komik Tweetleri

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
16.09.2024

Bi arkadaşım 3 gün sende kalabilir miyim dedi zorla kabul ettirdi ama ben yokum 3 gün sonra evde dedim kendini ona göre ayarla. Tamam dedi. Biriyle kalma fikri de beni aşırı gerer ve rahatsız eder, insanlar bilir benim misafir sevmediğimi. o 3 gün beni mahvetti annem gibi davranmalar. 5 kere sofraya cagirmalar bağrış çiğriş. Benim bir yeme düzenim saatim bir diyetim var. Kafasına göre saçma sapan şeyleri zorla yedirmeye çalışmalar. En son odama girmiş zaten gayet nizami toplu olan kıyafet dolabımi kafasına göre yerlestirmiş bazi şeylerin yerlerini degiştirip. Aradığımi bulamiyorum sinir oldum. Hayır odama niye giriyorsun yaanii. Başka bir sürü şey falan.

16.09.2024

Neyse benim gitme zamanım geldi. Baktım bu çıkmıyo ben kalicam dedi. Dedim ben dönene gitmen gerek cunku bizimkiler gelicek ve yer yok. Tamam dedi. Neyse ben gittim. Bana bir iki gün sonra mesaj atıyor. Ben bu ay sende kalabilir miyim diye. Dedim bu 3 gün 5 gün 1 ay derken hem evi ele geçirecek hem de benim düzenime hâkimiyet kurmaya çalışıyor. Bir de agresif. Bütün enerjim çekildi o hafta. Anam o kadar kontrol etmiyor mq beni. Dedim yok kalamazsin başının çaresine bak yaanii. Neyse o gün bizimkiler geldi. Bu da garanti olsun diye valizini bırakıp gitmiş. Salona koymuş. Sonra almaya geldi. Beni test ediyor heralde yalan mi söylüyorum diye. Güleç olunca millet seni enayi belliyor. Arkadaşimdi ama çok samimi değildi öyle kanka modunda.İnsanlar çok garip çıkıyor bazen. Biriyle evlenmeden de ayni evde bi yasayip bakcaksin, sonradan boşanmayla dava mavayla uğraşıp duracağına.

16.09.2024

ne misafiri ya. hiç çekemem valla. o yüzden o seviyede hiç arkadaşım yok.

16.09.2024

O seviyedeki arkadaşlarla da dışarda buluşmak en güzeli. Ev dediğin şey sosyalleşme alanı olmamalı :D

16.09.2024

Ben küçükken annem misafirin karşısında esneme, saate bakma, öf püf deme... derdi. Şimdi zaten kimse misafir istemiyor ki geç kalkması kusur olsun.

TÜM YORUMLARI OKU (27)