Kaliteli Müzik Yapmalarına Rağmen Yıprattığımız 12 Müzisyen ve Grup

Türkiye müzik sektöründen içimizde yara olan onlarca grup ve müzisyen rüzgar gibi geldi, geçti. Kimi grup içerisindeki anlaşmazlıklardan, kimi sektörün getirdiği zorluklardan dağıldılar ya da müziği bıraktılar. Kimileri devam etti ancak yaptıkları müziğin -tabiri caizse- satmaması onları başka başka işlere yönlendirdi. Kısacası efsane olabileceklerse de zaman içerisinde yıprattığımız, yeteri kadar değeri bilinmemiş birçok müzisyen ve grupla karşılaştık. İşte biz de birkaçını sizler için derledik. En çok kimleri seversiniz, yorumlara bırakmayı unutmayın!

1. Sakin

2. Almôra

3. Kurban

4. Anima

5. Üçnoktabir

6. Malt

7. Nükleer Başlıklı Kız

8. Kreş

9. Direc-t

10. Blue Blues Band

11. Kargo

12. Umut Töre Bandosu

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
AK Parti’de “Troll” Operasyonu İddiası: “Süleyman Amca” Savunması!
YORUMLAR

Allahım ne güzel ne kaliteli bir içerik 👏👏

10.06.2020

"KALİTELİ " olunca değer bulmuyor... Nerde çöp varsa tepeye çıkarıyoruz... Kaliteli işler... Kaliteli insanlar tarafından üretilir... Kaliteli insanlar tarafından tüketilir... "KALİTE" maalesef yabancı olduğumuz bir durum... 🥇🏅🥇🏅🥇🏅

10.06.2020

blue blues band hariç hepsinin tarraaakk gibi müziği vardı.blue blues band’in zaten bestesi yok cover grubu.nekropsi,replikas,tamburada falan deseniz anlarım.dönemin rüzgarına kapılıp basit düz rock müzikten para kazanmak isteyen yapımcıların gazına gelen bastıbacak ergen kılıklı tiplerdi hepsi bi zikede yaramazdı müzikleri.

TÜM YORUMLARI OKU (10)