Kalıplar Bir Bir Yıkılıyor! Dünyaca Ünlü Fransız Marka Chanel'in İlk Transseksüel Modeli Teddy Quinlivan ile Tanışın

O bakışlar ne öyle yav. 🤩

Dünyaca ünlü markalar artık transseksüel bireylerle çalışmaya, onları markalarının yüzü yapmaya başladı. Victoria's Secret'ın trans Valentina Sampaio ile çalışmaya başlaması bunun en büyük örneğiydi.

Güzelliği ile Görenlerin Gözlerini Kamaştıran Victoria's Secret'ın Transseksüel Meleği: Valentina Sampaio

Victoria's Secret'ın ardından dünyaca ünlü Fransız moda evi Chanel de transseksüel model Teddy Quinlivan ile çalışmaya başladı.

Amerikalı Teddy, Chanel Beauty ile iş birliği yaptığını Instagram'a koyduğu bu video ile duyurdu. O artık, 25 yaşında Chanel'in ilk trans modeli oldu.

Teddy, aynı zamanda daha önce de Chanel için kimliğini açık bir şekilde belirtmeden 2 kez podyumda yürümüş.

Çeşitli dergilerin kapaklarına konuk olan Teddy, Chanel için çalışmaktan gurur duyduğunu ve onun için bir zafer olduğunu söylüyor.

Ayrıca Teddy, daha önce de Dior, Versace ve Miu Miu gibi dünyaca ünlü markaların defilelerinde boy göstermiş ve Margiela ve Louis Vuitton ile de işbirliği yapmış. Yani onun ilk başarısı değil.

Fakat Chanel gibi diğer bazı markalarla da çalışırken kimliğinden açık bir şekilde bahsetmemiş. 2 yıl önce de trans kadın olduğunu açıklamış.

Teddy, imza attığı başarılı işlerle ve güzelliğiyle kendine hayran bırakıyor.

Umarız ki zafer diye nitelendirebileceği birçok işte kendisini görürüz.

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
15.09.2019

bide bizim translara bak trans yağ gibiler

15.09.2019

ya görsem sadece hafif maskülen bir ifadesi ve tipi var derim bunlar nasıl transeksüel? hadi gene bunda ufak da olsa belirti var ama bazıları var yani ben yanında kadınım demeye utanıyorum helal olsun.

16.09.2019

Bak işte, ben böyle trans bireyleri takdir ediyorum. Bu denli görünümü bedenine yakıştırıp, ruhuna tercih etmişsindir ve başarılı bir konuma gelmişsindir. Valla alkışlarım.. Ama sen Taksim'in ortasında; "bizde travestiyiz, bize de özgürlük" deyip her türlü rezilliği yaparsan, "Bilmem nereliyim, her yerde sevişirim" dersen sana kimse de saygı duymaz ve sende bi yere gelemezsin.. Ve ben "ama paraya ihtiyacım var" deyip gidip gecede yüz kişiyle oral-anal ilişkiye giren trans bireylere asla saygı duymuyorum. Arabalarına, evlerine o kadar para harcayacaklarına bu trans birey gibi biraz vücutlarına, suratlarına para harcasınlar.. Hadi bu işi de yapıyosun diyelim, ya daha 2 gün önce Osmanbey'den Taksim'e geçiyorum, Harbiye ordu evinin ordan akşam 9-10 gibi geçenler görürler, neyse ya sakallı travesti gördüm, sakallı travesti mi olur amk yaa, azıcık mesleğinize saygınız olsun.

TÜM YORUMLARI OKU (9)