Kalemle Çizilmiş Gibi Muntazam Yüzüyle İçimizde Fırtınalar Estiren Güzel: Merve Boluğur

18 yaşından beri ekranlarda olan Merve Boluğur'u uzun süredir herhangi bir dizi veya filmde göremiyorduk. Boluğur'un yeni başlayacak dizisi vesilesiyle güzel oyuncunun geçmişine şöyle bir bakalım istedik.

16 Eylül'de dünyaya gelen başak burcu kadını Merve Boluğur'un 20'li yaşlarını tamamlamasına az kaldı.

Merve Boluğur, lisedeyken sunucu olma hayalleri kuruyor ancak daha sonra fotoğraf çekimleri ve reklamlar derken kendini bir sinema filminde buluyor.

”Küçüklüğümden beri bir otokontrol oluşturmadım kendimde. Böyle mutluyum. Büyütecek bir şey yok, en nihayetinde ölüp gideceğiz, hayata bakış açım böyle.”

Henüz 19 yaşındayken Tayfun Güneyer'in Keloğlan Kara Prens'e Karşı filminde ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Boluğur'un kısmeti erken açıdı.

Sabrina, the Teenage Witch'in uyarlaması Acemi Cadı'da başrolü kapan Boluğur, 20 yaşındaki güzelliği ve sempatikliğiyle herkesin dikkatini çekti.

Dizi sektörüne direk başrol oyuncusu olarak dahil olan Boluğur, ikinci dizisi Aşk Yeniden'in tutmamasıyla erken bir duraklama ve belki de olgunlaşma dönemine girdi.

Boluğur asıl yükselişini ise 2010'da başlayan ve 55 bölüm süren gençlik dizisi Küçük Sırlar ile gerçekleştirdi. Can verdiği fettan ve seksi Ayşegül karakteriyle büyük sükse yaptı.

Dizisi biter bitmez soluğu Kuzey Güney'de aldı. Yine doğru proje seçimi yapan Merve, 11.bölümde dahil olduğu Kuzey Güney'de oyunculuğunu bir kademe yukarı taşımayı başardı.

Her ünlü dizi oyuncusu için adeta şart olan Muhteşem Yüzyıl'da bir şekilde rol alma görevini o da tamamladı. Dizinin son sezonunda Nurbanu Sultan'ı canlandırdı.

2015'in yazında popun prenslerinden Murat Dalkıç'la evlenen Merve; o güne kadar annesi, babası ve kardeşiyle aynı evde yaşayan bir aile düşkünü.

2014'de dünyaca ünlü kozmetik markası Maybelline New York'un ilk Türk marka yüzü olan Boluğur'u, uzun süredir dizilerde göremiyorduk.

Merve Boluğur'un Gizem Karaca ile birbirine düşman iki kız kardeşi canlandıracağı İçimdeki Fırtına'nın başlamasına çok az bir süre kaldı.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
16.01.2017

şuna güzel yerine şanslı desek daha yerinde olur ne güzeller var görülmeyen

16.01.2017

makyajsız gulerken koca agız ve dıslerıyle bakın tekrar bı dusunun derım. tonla makyajla herkes guzel zaten.

16.01.2017

" tonla makyajla herkes güzel " olmuyor olamıyor :)

16.01.2017

Ya amk şurada ki bazı kadınların yorumlarını görünce çıldırıyorum.Kadın güzel abi şu yüze şu fiziğin ortantısına bakın.Allahsız mısınız be bu kadına çirkin diyecek kadar ne yaşadınız.Abartılan bir yazı görmedim gayet ölçülü bi şekilde övülmüş hak ediyor da.Başarılı da bu kadar kıskanç olmayın :D Millete bok atacağınıza kendinize bakın önce.Eşitlik istiyorsanız önce kendi hemcinslerinizi sevin kötü niyetinizi yok edin.Ha ben daha iyiyim diyorsanız buyrun sizi tutan yok klavye delikanlılığı yapmasın kimse :)

16.01.2017

laa bebe biz kadına çirkinmi dedik ayrıca kendi cinsimizi kötüleyecek değiliz sırf konuşmak için konuşma kadın güzel zaten bunu inkar edende yok olsa bile zevk meselesi bu sen önce bunu bir ayırt et

TÜM YORUMLARI OKU (44)