Kaldırımı İşgal Eden İş Yeri Sahibi, İşlem Yapan Zabıtaya Bıçakla Saldırdı

Adana’da bir kişi, kaldırım işgali yapan iş yerleri hakkında işlem yapan zabıta ekiplerine bıçakla saldırdı. Otomobiliyle yolu da kesen kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı. 

Olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Kurttepe Caddesi’nde meydana geldi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, cadde üzerinde kaldırım işgali yapıldığı ihbarını aldı. Bölgeye gelen ekipler, kaldırım işgali yapan işyerlerine işlem yaptı. Zabıtaların işlem yaptığı sırada kimliği öğrenilemeyen bir kişi, yolu keserek ekiplere mukavemette bulundu.

Aracından çıkardığı bıçakla da ekiplere saldıran şüpheliyi yoldan geçen bir esnaf sakinleştirdi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan saldırganın, bölgede esnaf olmadığı ve saldırıyı neden gerçekleştirdiği araştırılıyor.

Popüler İçerikler

Ünlü Market Zincirinden Şaşırtan Karar: Nakit Alışverişi Kaldırıyorlar!
Korku Dolu Anlar! Diyarbakır'da Tekbir Getirerek Burger King ve Starbucks Şubesine Saldırı!
Almanya ‘Kaçak’ Türklerle Başa Çıkamıyor! Ülkesine Dönene Ayda 2 Bin Euro Veriyorlar
YORUMLAR
18.05.2024

İlk defa zabıtayı destekliyorum hayatımda dükkanın önü diye kaldırımlar kimsenin babasını malı olmuyor vatandaş yürür geçer aracını park eder işgal edemezsin…

Dükkan önüne bile araç park edilemez . Kaldırımlar dükkan sahiplerinin özel mülkleridir oradan yürüyemeyiz müşteri potansiyeline ket vuramayız . Devletin kaldırım konusunda acilen dükkan sahiplerine yolla birlikte kaldırımları da zimmetlemesi lazım.

18.05.2024

Ülkedeki suç, öfke ve tahammülsüzlük seviyesi artık felaket derecede engellenemez, durdurulamaz bir hal aldı. Dışarıda yürürken artık nefes alsam öldürecekler gibi hissediyorum. Psikopatların gaza geldiği ve potansiyelinin değerlendirildiği, sakin insanların sabrının çatladığı ve şiddete ısındığı, iyinin kötü ve kötünün daha da kötü olduğu bir devirdeyiz. Midem bulanıyor artık bu dünyadan.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ