Kalça Kemikleri Kırıldı: Mersin'de Yolda Yatan Köpeği Ezip Geçen Sürücü Aranıyor

Mersin'in Tarsus ilçesinde kimliği belirsiz kamyonet sürücüsü, yolda yatan sokak köpeğine çarptıktan sonra kaçtı. Köpeğin kalça kemikleri kırılırken, sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, Tarsus'a bağlı Ergenekon Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen sürücü, 12201 Sokak'ta yol ortasında yatan sokak köpeğine çarparak, kaçtı.

Bu anlar, güvenlik kamerasına anbean yansırken, çevredekiler barınak yetkililerine haber verdi.

İhbarla gelen ekipler, köpeği alıp, tedavi için barınağa götürdü.

Köpeğin kalça kemiklerinin kırıldığı belirlendi.

Kamera kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri ise sürücünün kimliğinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
21.08.2021

ya bu oç zararsız kimsesiz köpeğe acımıyorsa , toplum içinde yeri yok. Bu oç hakkında duyacağımız ikinci haber ya çocuk istismarı , ya kadın cinayeti. Nasıl küfür etsen boş tansiyonum tavan yapıyor bu annesinin sıçtığı oç larını görünce

21.08.2021

adam bilerek yaptıysa eğer Allah belasını versin. Bilerek yapmadıysa da versin neden veterinere götürmedi. Bu arada bişey dikkatimi çekti, Yolun ortasında köpek yatması normal mi arkadaşlar? yani köpeklerin bu kadar heryerde olmaları normal mi? bazen haberlerde falan görüyorum bu yola fırlayan, yolda yatan köpekler trafik kazalarına sebep oluyor, bu kazalarda insanlar ölüyor ve bu normal karşılanıyor. bu olaylar gerilediğimizin alameti. artık 3.dünya ülkesi bile değiliz bence

21.08.2021

Geçen yolda giderken bir karaltı fark ettim önce poşet, çukur falan sandım emin olamadım, yaklaşınca yolda yatanın bir adam olduğunu gördüm simsiyah giyinmiş ve bir arabanın gölgesine yatmış bir iki metre kala insan olduğunu anladım, sara hastası numarası yapıp para koparmaya çalışan bir tipmiş ve sen bu ülkede köpeklerin yolda yatmasını sorguluyorsun.

Bence bu tip herifler kendine sövdürmeyi seviyor. Şunu görüp küfür etmeyecek, beddua yağdırmayacak insan olmaz. Bence bu herif twitter'da karım sert yorum bekliyor diye paylaşımda yapıyordur. Eminim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ