Kalbi Kırık Bir Kadını Gözünden Anlayamıyorsanız Dikkat Etmeniz Gereken 12 İşaret

Şüphesiz üzgün bir insanı gözünden hemen tanıyabileceğimizi düşünürüz ancak bazen bunu çok iyi bir şekilde maskeleyebilirler. Bir kadının kalbinin kırık olup olmadığını anlamanıza yardımcı olacak 12 işareti listeledik. 👇

1. Ağlamayı durduramazlar.

Kalbi kırık bir kadın her an gözyaşı dökebilir. En basit bir olay bile ağlamasına sebep oluyorsa, bu halihazırda kalbinin kırık olduğunun belirtisidir. Bazen gözyaşlarını tutmaya çalışır, ama çoğu zaman başaramaz.

2. Kendini izole eder.

Üzgün bir kadın ailesi ve arkadaşlarından uzaklaşır. Sosyalleşmeyi de bırakır, çünkü yalnız kalmayı ister. Bu durum biraz böyle sürer ama sonunda kendine gelir.

3. Uyku düzeni belirsizdir.

Hüzün insanları farklı etkiler. Bazıları hep uykulu hissederken, bazılarının gözüne uyku girmez.

4. Yeme alışkanlıkları değişir.

Tıpkı uyku gibi de iştah da farklı insanları farklı etkiler. Bazıları kendini duygusal yemeye vururken, diğerlerinin iştahından eser kalmaz.

5. Kaybolmuş gibidir.

Eğer üzgün bir kadını biraz incelerseniz, yolunu kaybetmiş gibi göründüğünü fark edersiniz. Çok çabuk dalar gider ve odaklanmakta sıkıntı çeker. Çünkü aklı yaşadığı acıyla meşguldür.

6. Hayatta nelerin yanlış gittiğine kafayı takmıştır.

Üzgün bir kadın sürekli geçmişi düşünür durur: Ne oldu da böyle oldu? Kalbini kıran her bir ilişkiyi en ince detayına kadar düşünür ve nelerin yanlış gittiğini anlamlandırmaya çalışır.

7. Anı yaşayamaz.

Acısı sebebiyle sürekli perişan görünür. Anda kalmak için elinden geleni yapar, fakat her dikkatini topladığında tekrardan dağılır.

8. Kendini suçlar.

Üzgün bir kadın acının her aşamasından geçer: Öfke, hüzün, kayıp ve yakınma. Bu yakınma aşamasında yanlış giden her küçük şey için kendini suçlar.

9. İş yerinde zorlanır.

Hüznün tam ortasındayken bir şeylere odaklanmak epey zor olabilir. İş hayatı bile en zorlu mücadelelerden biri haline gelir. İşinizin en iyisini yapmak isteseniz de hüzün sizi önler.

10. Kendine eskisi gibi bakmaz.

Hüzünlü bir kadının eskisi gibi süslenmeye veya zahmetli bakımlara enerjisi yoktur. Bazen günlerce duş almaz, hatta saçını dahi taramaz. Bazen ise yataktan dahi çıkamayacak hale gelir...

11. Ciddi anlamda değişmiştir.

Hüzün insanı değiştirir, orası kesin. Hüzünlü bir kadın artık eskiden olduğundan çok farklıdır. Belki de daha sessiz, daha durgun. Bu yakınlara tuhaf gelebilir, ancak yapılabilecek bir şey yoktur.

12. Düşüncesizce davranır.

Acıyı dindirmek adına düşünmeden kararlar alabilir. Bazı durumlarda, insanlar acılarını unutmak için yüksek adrenalinli aktiviteler dener.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Aşktan Yana Yüzü Gülmeyenler Toplansın: Psikanalize Göre Doğru Partner Nasıl Seçilir?
Erkeklerin Erotik Filmlerden Görerek Yapmaya Çalıştığı Fakat Kadınları Hiç de Cezbetmeyen 11 Hareket
Erkeklerin Farkına Varmadan Yaptığı Kadınları Kendinden Uzaklaştırmasına Sebep Olan Davranışlar

Popüler İçerikler

MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Polis Memuru Şeyda Yılmaz'ı Şehit Eden Katil, Adliyeye Çöp Poşeti ve Hayvan Taşıma Aracıyla Sevk Edildi
YORUMLAR
03.06.2022

biz hep kadınları anlayalım zaten. Erkekleri soran hiç olmasın.

03.06.2022

yahu bunun aynısı erkekler için geçerli değil mi? Bu ne anlamsız kayırma politikası be. İşine gelince eşitiz, işine gelmeyince kadınlar narindir falan filan...

03.06.2022

Gerçekten çok üzgünüm :((

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ