Kalabalık Arkadaş Gruplarıyla Oynayabileceğiniz Birbirinden Keyifli 13 Çok Oyunculu Yapım

Kalabalık arkadaşlar grubunuzla oynayıp keyifli saatler geçirebileceğiniz oyunları derledik. Discord sunucunuzdaki tüm arkadaşlarınızla beraber deneyim edebileceğiniz bu oyunlar, canlı buluşmalara gidemediğiniz dönemlerde adeta ilaç gibi gelecek. 

İşte benim aksime arkadaşı olanların keyifle oynayabileceği 13 çok oyunculu oyun...

1. Age of Empires IV

Xbox Game Pass kütüphanesinde yer alan Age of Empires 4, efsane strateji serisinin son halkası olarak nefis bir deneyim sunuyor. Serinin başarılı formülünü yeni elementlerle harmanlayan oyun özellikle kalabalık oyun ekipleri için ideal bir seçim olacak.

2. Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

Arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz taktiksel savaş oyunu Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands ise açık dünyada çeşitli operasyonlara atılma fırsatı sunuyor. Arkadaşlarınızla beraber oynadığınızda pek keyif alacağınız yapım yasa dışı eylemler yürüten gruplara karşı amansız çatışmalar vadediyor.

3. Rainbow Six: Extraction

Rainbow Six serisinni yeni halkası Extraction ise oyuncuları Siege elementlerini kullanarak uzaylılara karşı mücadele etmeye çağırıyor. Xbox Game Pass üzerinde yer alan Extraction, bir önceki oyunun operatörlerini yeni bir tehdidin karşısına çıkarıyor.

4. Sea of Thieves

Müthiş görünen bir okyanusun üzerinde korsan hayatı yaşayabileceğiniz Sea of Thieves ise sizi gemi savaşlarından galip çıkmaya ve antik hazinelerin peşinde koşmaya davet ediyor.

5. Pretend You're Xyzzy

Listemizdeki diğer oyunların aksine hiçbir yükleme yapmadan oynayabileceğiniz Pretend You're Xyzzy ise Cards Against Humanity adlı kart oyununu internet tarayıcınıza taşıyor. Kahkahaların sonu gelmeyeceği nefis bir grup oyunu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

6. Rust

Sadık oyuncu kitlesiyle uzun yıllardır başarılı bir hayatta kalma deneyimi sunan Rust ise eski ihtişamını yeniden kazandığı bir sürece giriyor. Zamlanan fiyatına rağmen özellikle kalabalık arkadaş grubunuzla Rust'a bir şans verebilirsiniz.

7. Golf With Your Friends

En fazla 12 oyuncuyla beraber oynayabileceğiniz Golf With Your Friends ise adından da anlaşılacağı üzere arkadaşlarınızla golf yapma şansı sunuyor.

8. Risk of Rain 2

Birbirinden ilginç karakterlere hayat vererek uzaylılara karşı mücadele ettiğiniz Risk of Rain 2, Steam üzerinde Son Derece Olumlu notunu almayı başarıyor. Özellikle arkadaşlarınızla beraber deneyim etmeniz halinde Risk of Rain 2 saatler sürecek keyifli bir oynanış vadediyor.

9. Mount Your Friends

Klavyenizin tuşlarına hiç basmadığınız kadar sert basacağınız bu oyunda fizik kurallarına karşı gelecek, arkadaşlarınızın karakteriyle insandan kuleler oluşturacaksınız.

10. The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II

İnternet kafelerin meşhur 'yüzük' oyunu ise Yüzüklerin Efendisi'nin Yüzük Savaşı'nı başarılı bir şekilde oyun dünyasına taşımıştı. Sekiz kişiye kadar oynayabileceğiniz BFME 2, yerel ağ simülasyonu yapan programlar aracılığıyla hala uzun saatler süren stratejik maç fırsatına sahip.

11. Valheim

Son dönemlerin en başarılı hayatta kalma oyunlarından biri olan Valheim, Viking savaşçılara hayat vererek acımasız bir diyara karşı çıkmanızı istiyor. Birbirinden zorlayıcı baş düşmanlara karşı savaşıp, arkadaşlarınızla kendi kalelerinizi inşa edebilirsiniz.

12. Gartic Phone

Hiçbir yükleme yapmadan tek bir davet linkiyle oynayabileceğiniz Gartic Phone, çizim ve tahmin oyununu çok daha başarılı bir şekilde yeniliyor. Geriye kahkahalar ve keyifli saatler kalıyor.

13. PICO PARK

Oynarken sinir krizi geçirip arkadaşlığınızı sorgulayacağınız PICO PARK, iki boyutlu grafikleri ve zorlayıcı seviyeleriyle işbirliği yapmanızı isteyecek. Bu süreçte arkadaşlar bitecek, dostluklar sona erecek.

İlginizi Çekebilir

Hepsi Uygun Fiyatlı: Partnerinizle Oynayabileceğiniz Eğlenceli 13 Oyun!
Sivri Kulaklarıyla Her Yapımda Boy Gösteren, Oyun Dünyasının Birbirinden Havalı 13 Elf Karakteri
Steam'de Türkler Tarafından Yapılan ve Size Tebessüm Ettirecek Birbirinden Değişik 13 Oyun İncelemesi

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
31.01.2022

Hocam Empire Earth art of conquest yok orada en zevkli oyun da o zaten :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ