Kahvaltı Hazırlamadığını İddia Ettiği Eşini Darbedip, Bıçaklayan Koca Tutuklandı

Adana'da, Volkan K., kahvaltı hazırlamadığını öne sürdüğü dini nikahlı eşi Gül G.’yi (21), dövüp, burnundan bıçakladı. Yaralanan Gül G. hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan Volkan K., tutuklandı.

Olay, dün merkez Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. Gül G., bir süre önce hayatını kaybeden kuzeninin taziyesine gitmek için evde hazırlandığı sırada, 5 yıllık dini nikahlı eşi Volkan K. kendisinden kahvaltı hazırlamasını istedi. Gül G. ise taziyeye gideceğini ve hazırlayamayacağını söyledi. Bunun üzerine Volkan K., Gül G.'ye kafa atıp, yumruklayarak darbetti. Volkan K. daha sonra mutfaktan aldığı bıçakla Gül G.'yi burnundan yaraladı. Gül G. aldığı darbelerle yere yığılırken, komşuları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Gül G., ardından hastaneye kaldırıldı.

Volkan K. polis ekiplerince gözaltına alındı. Gül G., hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olurken, Volkan K. ise sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
02.11.2020

Daha 16 yaşındayken dini nikah kisvesi altında muhtemelen satıldı, buraya da gelip dini nikahlı eşi yazan moron bir editör var. Dini nikah zinayı, çocuk satmayı, tecavüzü legalize etmek için kullanılan bir şey günümüzde.

02.11.2020

Kaç kere dedim dini nikahlı eş diye bir şey yok sevgilisi yazın. 21 yaşında evlenmesi için ne gibi bir engel varmış? Üstelik 16 yaşında evlendirilmis sizin yapacağınız ise tüküreyim ne bekliyorsunuz 16 yaşında okumayip evlendirilen kızdan işte kocasına kahvaltı hazırlamadı diye dayak yer! Be orospu evladı kendine daha peynir zeytin cikartamayan beceriksiz pic kurusuna bak sen daha kendi başına zikkimlanamiyorsun da karını mi dovuyorsun gavat! Cildircam valla cildircam!

02.11.2020

'Dini nikahlı' demeyeceksiniz. 'Nikahsız, aynı evde yaşadığı kişi' diyeceksiniz. Eğer dini nikah derseniz, insanların bilincinde bu durum gerçek bir nikah olarak sayılmaya devam edecektir. Ama şöyle yazabilirsiniz bence 'Resmi nikahlı olmayan genç kadın sadece dini nikah kıymanın yeterli olduğu yanılgısına düşen toplumdaki bir başka fert olarak, bu olaydan sonra eşi dediği insandan ayrılsa dahi nafaka veyahut herhangi bir şey alamayacağından ve kendisinin de ekonomik özgürlüğü bulunmadığından, ''eş'' dediği kişiye geri dönmek zorunda kalacak gibi görünmektedir. Umuyoruz ki kendisine kadın sığınma evlerinde bir yer ayrılır.' Bu hanımefendiye de çok geçmiş olsun. Umarım hayatta tek başına da neler başarabileceğinin farkına varır. Ve de haklarının ne olduğunu, nasıl koruyacağını da öğrenir dilerim.

TÜM YORUMLARI OKU (9)