Kahreden Olay! Adana’da Arabada Unutulan Çocuk Öldü

Adana'da ailesi tarafından otomobilde unutulan Suriye uyruklu 3 yaşındaki Badr Aldın Malahafjı, havasızlıktan hayatını kaybetti.

Olay, saat 17.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi'nde meydana geldi. Malahafjı ailesi, alışveriş dönüşü otomobillerini evlerinin yakınındaki araziye park etti. Otomobilin arka koltuğunda uyuya kalan oğulları Badr Aldın'ı araçta unutan anne- baba, bir süre çocuklarının evde olmadığını fark etti. Badr Aldın'ı otomobilde unuttuklarını anlayan anne- baba, aracın başına geldiğinde acı manzara ile karşılaştı. Oğullarının otomobilde hareketsiz yattığını gören Malahafjı çifti, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

35 derece sıcaklıkta havasız kaldı

Hava sıcaklığının yaklaşık 35 derecede seyrettiği saatlerde uzun süre otomobilde havasız kalan Badr Aldın'ın, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği belirlendi. Polisin olay yerinde yaptığı çalışmanın ardından küçük Badr Aldın'ın cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
15.08.2022

35 tane çocuk olunca kolay unutuluyor demek ki. Bu her biri 20 çocuk ve üç kadın sahibi Arap beyinsizlerin elinde nice çocuk ziyan oluyor ve onlar gibi beyinsiz olarak yetişiyor, yazık bu ülkeye.

15.08.2022

Geçen yazdım nüfus çok fazla, zaten üretim yok işsizlik yavan yaptı, Çin'deki gibi tek çocuk olsun dedim, daha Suriyelilere müdahale edemiyorlar, kendi insanina nasıl yapacaklar. Bir şey olmaz ,yeniaini yapar, Menepoza kadar yolu var

15.08.2022

Planlamaya çok gerek yok bugün doğru dürüst bi çocuk bakayım dersen aylık masrafı 30 bin. Bu şartlarda 2.yi yapabilmenin pek mümkünü yok zaten. Rakamı abartı bulanlar için ; düzgün bi kreş 10 bin. 2 tane ders alsa haftalık (binicilik müzik vb. ) aylık 8 bin. yemesi içmesi giyinmesi sağlık giderleri oyuncağı , tatili, takviye vitaminler vb. Ortalama 10 binde öyle gider. Ee böyle olunca gözünün önünden ayıramıyorsun.

15.08.2022

Telefon mu bu unutuyorsunuz aq onu unutmazsınız da gerçi

TÜM YORUMLARI OKU (21)