Kahramanmaraş'taki Depremin Ardından Siyasilerden Gelen İlk Açıklamalar

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Bütün ekiplerimiz teyakkuz halinde. Dördüncü seviye alarm ortaya koyduk. Bu, uluslararası yardımı da içeren bir alarmdır' açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 'Yaşanan deprem sonrası başlatılan çalışmaları koordine ediyoruz. Yaşadığımız bu felaketi inşallah hep birlikte en kısa sürede ve en az hasarla atlatmayı temenni ediyor, çalışmalarımızı sürdürüyoruz' dedi. Siyasiler ise açıklamalarda bulundu...👇

Önemli uyarı! Vatandaşlarımızın afet öncesinde, afet anında ve afet sonrasındaki ihtiyaçlarını tek uygulamada karşılamak amacıyla AFAD Acil mobil uygulaması geliştirildi. Tüm IOS ve Android kullanıcılarının yararlanabileceği uygulama, App Store ve Google Play uygulama mağazalarından indirilebiliyor.

AFAD Acil Çağrı IOS indirin.

AFAD Acil Çağrı Android indirin.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Süleyman Soylu, dördüncü seviyede alarm verildiğini açıkladı. Can kaybına ilişkin ilk bilgiyi Şanlıurfa Valisi açıkladı ve 12 kişinin yaşamını yitirdiğini aktardı.

Malatya Valisi ise üç kişinin vefat ettiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

twitter.com
twitter.com

Süleyman Soylu

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kemal Kılıçdaroğlu

twitter.com
twitter.com

Meral Akşener

twitter.com

Ömer Çelik

twitter.com
twitter.com

Özgür Özel

twitter.com

Fahrettin Altun

twitter.com

'Ne yazık ki, Türkiye'nin güneydoğusundaki şehirlerimizde şiddetli bir deprem meydana geldi. Devletimiz derhal hasar tespit ve kurtarma çalışmalarına başlamıştır. Milletimize ve ülkemize en içten endişelerimizi ve başsağlığı dileklerimizi iletmek istiyorum.'

"Tüm çalışmalar ulusal afet ve acil durum yönetimi ajansımız AFAD aracılığıyla koordine edilmektedir. Tüm bakanlıklarımız ve kurumlarımız yüksek alarm durumunda. Cumhurbaşkanımız, hükümetimizin depremle ilgili tüm faaliyetlerine başkanlık ediyor."

twitter.com

"Herkesi uygun kurumların tavsiyelerine kulak vermeye ve yanlış bilgi yaymaktan kaçınmaya davet ediyoruz. Doğru bilginin yayılması ve dezenformasyonla mücadele edilmesi çok önemlidir."

twitter.com

"Ülkemiz birçok zorluğun üstesinden geldi ve bu felaketi birlikte atlatacağız. Dualarıyla ve yardım teklifleriyle bize ulaşan herkese şimdiden teşekkür ederiz."

twitter.com

Muharrem İnce

twitter.com

Ahmet Davutoğlu

twitter.com

Ekrem İmamoğlu

Mansur Yavaş

Ali Babacan

twitter.com

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
YORUMLAR
06.02.2023

Mesaj yayınlayacağınıza önceden önlemler alın elinizde bunu yapacak güç de var

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ