Kahramanmaraş’ta Yıkılan Kuruyemiş Dükkanı: 155 Gün Sonra Ayçiçekler Boy Verdi

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerde yıkılan bir kuruyemiş dükkanın enkazından yükselen ayçiçekleri görenleri hüzünlendirdi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 155 gün geride kaldı.

50 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerin yaraları sarılmaya çalışıyor.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Azerbaycan Bulvarı'nda yıkılan bir kuruyemişçi dükkanının enkazından 3 ay 26 gün sonra ayçiçeklerinin filizlenmesi görenleri şaşırttı.

Bölgede yaşayan Ramazan Kaplan, “Burada deprem öncesi kuruyemişçi dükkanı vardı. Bu manzara Allah’ın bir vergisi, depremden sonra ayçiçekleri çıkmaya başladı. Depremin en ikonik görüntülerini yaşıyoruz burada. Çok farklı, çok duygusal bir sahne” dedi.

Hayatında ilk defa böyle bir manzara ile karşılaştığını ve unutulmayacak bir an olduğunu belirten Ömer Faruk Ceyhan ise “Depremden sonra böyle bir şeyin olması hayata biraz umutla bakmaya yarıyor” diye konuştu.

Haberin videosu 👇

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Kahramanmaraş'taki Yıkım Gökyüzünden Kaydedildi: Şehir Yok Olmuş!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Devlet Bahçeli’den Terörsüz Türkiye Açıklaması: “PKK’nın Kurucu Önderliğinin Mesajları Makuldür”
Doğar Doğmaz Yaşadıkları Travmaları Anlatarak Hafiften Gülümseten Kişiler
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
YORUMLAR
01.06.2023

Kun fe yekun..ol ! der olur...

01.06.2023

yaa tüyierim diken diken oldu..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ