Kahramanmaraş'ta Komşu Kavgası: 14 Yaşındaki Sıla Hayatını Kaybetti

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde iki komşu arasında çıkan tartışmada tarafların birbirine av tüfeği ile ateş açması sonucu vurulan 14 yaşındaki kız yaşamını yitirdi, babası da yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kırsal İğde Mahallesi'nde iki aile arasında 'halı yıkama' meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.T'nin av tüfeğiyle ateş açması sonucu Sıla M. (14) ile babası Hasan M. (45) yaralandı.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.

112 Acil Servis ekiplerince Elbistan Devlet Hastanesine kaldırılan yarlılardan Sıla M. hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

30 Euroluk Gümrük Muafiyetinin Kalkmasının Ardından Pek Çok Ürünün Fiyatı Fırladı
İran'da Günlerdir Süren Protestolarda Karşılıklı Can Kayıpları Yaşanıyor
Tüketim Tarihi Yaklaşan ve Tarihi Geçmiş Ürünlerin Satıldığı Zincir Market Açıldı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
26.04.2022

Ananızın amina sokun şimdi halıyı. Yok yere küçücük çocuğa olan oldu. Halı yikasan ne assan ne neyin küçük hesabı peşindesiniz. Biri kızını kaybetti birinin ömrü hapislerde geçecek belki çocukları varsa babasız büyüyecek. Ailede kindar birisi varsa belki iş kan davasına dönecek. Gerçekten eğitimsiz gerizekalı bir toplumuz. Ben kendi adıma son 2-3 yıldır tartışmaya bile girmiyorum kimseyle biri bir şey derse eyvallah diyip geçiyorum, en temizi bu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ