Kahramanmaraş’ta İnsalık Dışı Anlar: Bağladıkları Eşeğe Biri İşkence Yaptı, Diğeri Kameraya Aldı

Kahramanmaraş’ta bir kişi bağladığı eşeğe sopayla işkence yaparken, diğeri cep telefonu kamerası ile yaşananları görüntüledi.

Dikkat: Rahatsız Edici Görüntüler İçerir.  📌

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Behzat U. , iple eşeği farklı yerlerinden bağladıktan sonra bir ağaca bağlayarak kaçmasını engelledi. Etrafındaki çoban köpeklerini eşeğin üstüne salan Bahzat U., elindeki sopayla da eşeğe defalarca vurdu. Bu sırada bir başka kişi yaşananları cep telefonu kamerası ile görüntüledi.

Görüntülerde bir müddet devam eden işkencenin ardından eşeğin yere düştüğü görüldü.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
15.12.2020

Bu iki adam beş vakit camiye gidip AKP ye oy vermiyorsa en adi şerefsizim.

15.12.2020

Can veremiceksiniz can! Bakın bu sinirinizden öfkenizden daha önemli o canınızı teslim edemiceksiniz sürünüceksiniz düşüceksiniz tüm bunları yapmasanız kaldıranınız olucak ama sizi kimse kaldırmicak. Öyle yerde sürüm sürüm sürünüceksiniz adiler. Geberin diyemicem o size ödül olur sürünün şerefsiz ruhu kaltaklar

15.12.2020

Benim asil uzuldugum konu bu orospu cocuklarina hic bi bok olmuyor. Gonul ister hepsi yanarak aci ceke ceke gebersin. Ama komik bi para cezasiyla isin icinden cikiyorlar. Artik gercekten kalbim dayanmiyor. Videoyu izlemedim asla izleyemem. Allah topunun belasini versin. Amk psikolojiniz bozuksa üremeyin, ruh hastası sapık kaynıyo ülke

15.12.2020

Can vereme. Can vermek için yalvar yakar ama can vereme! Bu cana yaşattığının zibilyon katını yaşarsın da can veremezsin inşallah!

TÜM YORUMLARI OKU (21)