Kahramanmaraş’ta Bir Kadın Pompalı Tüfekle Hastaneyi Bastı, Çalışanları Rehin Aldı

Kahramanmaraş'ta bir kadın, pompalı tüfekle hastaneyi bastı, çalışanları rehin aldı. Çalışanlardan biri yaşananları cep telefonu kamerasına kaydetti. 

İŞTE HASTANEDEN GÖRÜNTÜLER...

Kahramanmaraş'ta psikolojik sorunları olduğu ifade edilen B.G. (45), pompalı tüfekle Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası'nın acil bölümüne girdi.

Burada elindeki pompalı tüfekle sağlık çalışanlarını tehdit eden şüpheli, bir güvenlik görevlisinin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin saldırı girişimi sırasında sağlık çalışanları korkulu anlar yaşadı. Zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Popüler İçerikler

Yeniden Topun Ucundalar: RTÜK'ün Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne İnceleme Başlattığı İddia Edildi!
Mazhar Alanson'un Vefat Eden Kızı Eda Alanson ile Birlikte Bir Filmde Rol Aldığı Ortaya Çıktı
Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
YORUMLAR
05.10.2024

hangi valiydi o "millet birbirini kesiyomuş algısı yaratmayın" diyen? doğru demiş aslında, kesici aletler kadar ateşli silahlarda da millet kendini aştı. belki de "millet sadece kesiyo algısı yaratmayın, bakın silahı da iyi kullanıyo halkımız" demek istemiştir de bizim mallığımızdır. memleket süt liman cidden. hepimiz mutluluk ve huzurla duş alıyoruz

05.10.2024

amerikayi bile gectik

05.10.2024

ciddi mii ulke ne hale geliyor burda ben bile korktum oradaki hastalar doktorlar calisanlara nasil korkmustur amaci neymis kadinin

TÜM YORUMLARI OKU (17)