Kahramanmaraş'ta 5,1 Büyüklüğünde Deprem

Kahramanmaraş'ta 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yetkililer evleri ağır hasarlı olanları ikametlerine girmemeleri için uyardı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde saat 22.31'de 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 12 km derinliğinde meydana gelen deprem Adıyaman, Gaziantep ve çevre illerde hissedildi.

Yetkililer evleri ağır hasarlı olan vatandaşları ikametlerine girmemeleri konusunda uyardı. Öte yandan Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasında bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor.

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
18.02.2023

allahım nolur yeter psikoloji falan kalmadı artık hayatımız mahvoldu biz antepte böyle hissedip korktuk oradaki insanlar ne haldedir şimdi... bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi az hasarlı olan binalarda oturulabilir mi bu depremler binaya zarar veriyor diye korkuyoruz

18.02.2023

ben Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde oturuyorum biz evde kalıyoruz duvarlarda tavanda hasar var ama bir şey olmadı çok şükür

karavan almayı düşünüyordum çok mantıklı geliyor artık

18.02.2023

Şu inşaat şirketleri kazanmazın bu kadar artık. Adam gibi raylı sisteme geçsinler ve yetkililer denetlesin. Barınma mecburi bir şey bu kadar yüksek fiyata evler satılmasın artık yeter ya! 40 bin üzerinde insan öldü bin tanesi savaşta ölseydi olay olur büyük savaşlar olurdu. Şu bazı kesimin zenginliğini durdurun artık! orta kesim bile kalmadı yeter artık aç gözlülüğünüz! Yetmiyor mu insan sırtından kazandığınız daha doğrudu çaldığınız paralar? Ölmesin insanlar, ölmesin çocuklar!

TÜM YORUMLARI OKU (14)