Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: "Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni Hiç Görmedim"

Canlı yayının başlangıcında ezan okununca Hayrettin Güngör röportaja ara vermişti:

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ezan Okununca Habertürk Yayınına Ara Verdi

Ezan okunduktan sonra Mehmet Akif Ersoy'un sorularına cevap vermeye devam eden Güngör, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte mi çalışıyorlar?" sorusunu cevapladı.

Hayrettin Güngör o anlarda, 'Ben Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni burada hiç görmedim. Yani başkan gelmiş, gitmiş kendisini hiç görmedim. Burada ne yaptıklarını da bilgi sahibi değilim' dedi.

Hayrettin Güngör sözlerinin devamında ise, 'ASKi Bizden malzeme desteği istemiş. Zaten biz depremden etkilenmişiz, o malzemeleri karşılasak biz yapardık. Böyle bir teklif gelmiş sadece onu biliyorum. Ne yaptıkları konusunda bilgi sahibi değilim' dedi.

İşte o anlar: 👇

Mansur Yavaş ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin depremin ilk gününden beri yaptıkları çalışmalara buradan ulaşabilirsiniz: 👇

Depremin İlk Gününden Beri On İlimize Kesintisiz Destek Sağlayan Mansur Yavaş ve ABB'nin Çalışmaları

Hayrettin Güngör, Mansur Yavaş'ın geldiğinde kendisini ziyaret ya da aramadığını belirtti: 👇

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Metroda Yaşlı Gördükleri İçin İsyan Eden İki Kişi Tepki Çekti: "Yaşlıların Toplu Taşımada Ne İşi Var?"
Galatasaray Taraftarı Dağıtılan Yağmurlukların Kalitesine Tepki Gösterdi
Kuyumculardan Nakit Parayla Altın Almak Yasaklanıyor: Tarihi Karar Nisan Ayında Uygulanmaya Başlanacak
YORUMLAR
27.02.2023

Bu mahlukat, 99 sonrası binalarda yıkım %1 diyor çünkü kendi ailesinin yaptığı binalar var akrabaları akbaba gibi paylaşmış şehri. ABB Kamyonlarını kıçına mı sokmuş ta görmemiş nankör yaratık.

27.02.2023

İlk 2 gün biz de sizi görmedik

27.02.2023

Hukkkumeeett iiissstiiifaaa!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ