Kağıttan Kendine Kuyruk Yapan Dünyalar Tatlısı Papağan

Kağıtları tek tek gagasıyla özenle ve düzgün bir şekilde keserek, tüylerinin arasına koyan papağan sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından izlenen papağanın sevimli anları kameraya böyle yansıdı. 😍

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
05.01.2018

belirgin sekilde alet yapma ve kullanabilme becerisi. hep hayran olmusumdur, bazi kuslar o kadar ufak beyinlerine ragmen inanilmaz zeki. gecenlerde kuzgunlarin uzun donem gelecek planlari yapabildigi, bazi noktalarda sempazeleri bile gectikleri tespit edilmisti. 65milyon yil onceki meteor carpmasaydida kuslarin atalari olan dinozorlar evrimlerine enerji ve boyut baskisi olmadan daha buyuk beyinlerle devam etselerdi ne olurdu acaba. muhtemelen bugunkinden milyonlarca yil ileri bir medeniyet olurdu.

05.01.2018

Abartı is coming.

05.01.2018

Oyy oyy kurban olurum 😍❤️

Pasif Kullanıcı
05.01.2018

Kuşlar inanılmaz zeki. Benim de kanaryalar evin içindeki her şeyi inceleyip kendilerine yarayacak şeyler yapıyorlar. Bir tanesi sürekli gitarın üzerine konup ses çıkarıyor. Basit haliyle gitar çalıyor. Ses çıktığı için tellere basıp basıp merakla tekrar ediyor.

TÜM YORUMLARI OKU (10)