Kağıt Toplayıcısının Feryadı: "Öldür Beni Ekmek Teknemi Alma!"

Konya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri kağıt toplayan Hakan Gül’ün el arabasına el koymak istedi. Arabasını vermek istemeyen kağıt toplayıcısı, “O benim ekmek teknem, beni öldürün ekmek teknemi almayın” diyerek feryat etti.

Kağıt Toplayıcının Feryadına Konyalılar Yetişti

Kağıt toplayıcısı ile zabıtalar arasında yaşanan gerginliğe çevredeki halk da müdahil oldu. Bir süre devam eden arbedenin ardından, Konyalılar kağıt toplayıcısının arabasına el konulmasına engel oldu.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
17.03.2016

Bu insanlar sabahın 5'inde yollara düşüyor, gecenin 12'sine kadar arkasında koca bir yükle saatlerce tabana kuvvet yürüyorlar. Kimseye el açmıyorlar kafasını öne eğip geçip gidiyorlar. Zamanında haber yapmak için tanıştıklarım olmuştu hepsi de ekmeğinin peşinde koşan gariban insanlar. Öyle klimalı ofislerinizden kimseye tinerci, sapık yaftası yapıştıramazsınız. Tek bir husus var, büyük şehir keşmekeşliğinde bir düzen sağlanması lazım onu da ekmeğini ellerinden alarak değil çözüm üreterek yapsınlar.

17.03.2016

Dünyayı boktan bir yer olmaktan kurtaran bu kişilere madalya takacaklarına mani olmaya çalışıyorlar. Greenpeace gibi örgütler bu kıymetli kişilerin yanında solda sıfır kalır....

17.03.2016

Bu devirde alın terinle çalışmayacaksın arkadaş. Çalacaksın, çırpacaksın, dolandıracaksın, milletin hakkını yiyeceksin kimsenin sesi çıkmaz. Yazıklar olsun bu emri verene de, zabıtasına da, belediyesine de, valiliğine de, devletine de. Herşeyi bitirdiniz, gözünüzü şu gariban insanlara diktiniz ya Allah binbir türlü belanızı versin.

TÜM YORUMLARI OKU (31)