Kafes Dövüşünde Rakibine 32 Saniyede Yenilen Milli Sporcu Sabriye Şengül Yapılan Kötü Yorumlara Ağlayarak Cevap Verdi!

2 kez dünya kickboks şampiyonu olan Sabriye Şengül, geçtiğimiz günlerde Londra'da düzenlenen kafes dövüşünde rakibi Denise Kielholtz'a 32 saniyede yenilmişti.

Survivor Sabriye Şengül, Kafes Dövüşünde 32 Saniyede Nakavt Oldu!

Sabriye, bu yenilginin ardından katıldığı bir televizyon programında alabileceği bir maçı kaybettiği için herkesten özür dilediğini söyledi.

Maça çok sinirli çıktığını ve hırsına yenik düştüğünü anlatan Sabriye, 1 aylık bir çalışmayla dövüştüğü için de risk aldığını ekledi.

Yenilgiden sonra telefonlarına hiç bakmayan Sabriye, ağlayarak kötü mesajlar aldığını ve mesajların kendisini daha da üzdüğünü söyledi.

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
27.11.2019

reis maçtan sonra yaptığın açıklama bok gibiydi biz napalım? daha insancıl bir açıklama yapsan mal troller dışında biri neden sana laf etsin ki?

27.11.2019

bu profesyonel sporculuk öyle bir iki yıl survivorda takılayım sonra arada maçlara çıkarım işi değil. bu işi ciddiye alan biri çıkar ağzının payını verirler, yere serer böyle.

28.11.2019

sadece ayagi kaymis ve dusmus.3 kere izledim videoyu.Gommeyin kadini daha fazla bence.Cok biliosaniz siz cikip da yarisin!!

28.11.2019

doğru düzgün yorum yapan biri nihayet. kadından ne istiyorlar çözemedim.

TÜM YORUMLARI OKU (21)