Kafayı Dış Görünüşle Bozan İnsanlara İnat Farah Zeynep Abdullah'ın Yaptığı Açıklama Gönüllerimizi Fethetti!

Bu şekilciliğimiz ne zaman bitecek acaba?

Ülkemizde birçok kişi, özellikle de ünlü kadınlar dış görünüşleri nedeniyle sık sık yersiz eleştirilerin hedefi oluyorlar.

Elbette ki yalnızca ülkemizde değil, dünyada da bunun pek çok örneğiyle karşılaşıyoruz.

Özellikle ünlüyseniz ve göz önündeyseniz insanların acımasız eleştirilerine maruz kalıyorsunuz... Size yapılan body shaming'in haddi hesabı olmuyor!

Neyse ki tüm bu baskılara rağmen cesur birçok kadın bu duruma başkaldırıyor ve vücutlarındaki yara izlerini ya da selülitlerini göstermekten çekinmiyorlar...

Bu güçlü kadınlardan biri de Farah Zeynep Abdullah! Geçtiğimiz günlerde “Kilo verince ‘aa hasta mısın’ kilo alınca ‘oo maşallah!’ Üüf kilo muhabbeti bitsin; bırakın insanları nasıl sağlıklı ve mutlu olacaklarsa bi salın yaa...” sözleriyle bu duruma tepki göstermişti hatırlarsanız.

Farah Zeynep Abdullah, şimdi de yaptığı başka bir açıklamayla gönüllerimizi fethetti!

Her daim doğallığı ve içtenliğiyle dikkat çeken Farah Zeynep, 'birbirimizin dış görünüşünü yargılamamız'la ilgili hepimizi düşündürecek bir açıklama yaptı!

Abdullah dış görünüşle kafayı bozanlara “Birbirimizin dış görünüşünü yargılamakla ilgili bir hadsizliğin içindeyiz. Mutsuzluklarını başkalarının poposunu konuşarak geçiştiren insanlara üzülüyorum. Benim masum, seksi ve güzel olmak umrumda değil. İyi insan olma gayesindeyim. Gerisi geçici ve boş.” sözleriyle resmen tokat gibi bir cevap verdi...

Tabii bu açıklaması sosyal medyadan da destek gördü!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Patavatsızlık Diz Boyu! Vücut Şekilleri Nedeniyle Sosyal Medyada Durmadan Ayarsız Yorumlara Maruz Kalan 17 Ünlü
Müthiş Enerjisi ve Başarılı Oyunculuğuyla Herkesin Sevgisini Kazanan Güzel Kadın: Farah Zeynep Abdullah!

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
25.10.2020

Bana birisi bunun çizgisini çeksin. Sosyal medya denen şey, ben kendi resmimi koyayım, insanlar beğensin değil midir? E beğenmeyince de beğenmediğini söyleyemiyor musun? Dış görünüş koyarsan dış görünüşünü yorumlarız, eserini koyarsan eserini yorumlarız. Bunda yanlış olan bir şey yok ki?

26.10.2020

Yorumlamanın kibar olanı da vardır kaba olanı da. Hepimizin fiziksel görünüşü birbirinden farklı ki bizi özel yapan şeylerden biridir bu. Hepimiz attığımız fotoğrafları hevesle atıyoruz. Yapılan kaba yorumlar insanın hevesini kırıyor. Ben kimsenin dış görünüşünün kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum, ama insanlar yorum yaparken karşıda ki insanın hislerini de düşünmeli. Yorum yapmak yanlış değildir, asıl yanlış olan kırıcı yorum yapmaktır

25.10.2020

Çok haklı.

26.10.2020

Herkes hak verir ama iş, uygulamaya gelince hak veren olmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (13)