Kadro Şampiyonlar Ligi Gibi! Sürükleyici Hikayesi ve Kadrosuyla Dikkat Çeken Babil Dizisi Yakında Başlıyor

Kadrosu gerçekten çok iyi, bakalım konusu nasılmış?

Biliyorsunuz özellikle bu yıl başlayan pek çok dizi reytingleriyle tutunamayarak yayından kaldırıldı. Ama bu kadro kesinlikle tutunmayı hak ediyor gibi.

Gelelim dizinin konusuna ve karakterlere: İrfan (Halit Ergenç), hayatı son derece yolunda giden idealist bir ekonomi profesörü.

Ancak haksız yere işten atılması ve oğlunun acil ameliyat olmasını gerektiren bir hastalığının ortaya çıkmasıyla işler değişiyor.

Sonuçta biz dram seviyoruz ve bu da dizide mevcut.

"Nasıl olsa da oğlumuzu kurtarsak?" diye düşünürken, Eda (Nur Fettahoğlu), çocukluk arkadaşı Egemen'den (Ozan Güven) yardım istiyor.

Egemen de İrfan'ı hayatının bundan önceki kısmında asla tahmin edemeyeceği karanlık bir maceranın içine sokuyor. Zaten karşısında çocuklarının sağlığı için her şeyi gözden çıkaran bir aile var.

Tabii hikaye bu kadarla sınırlı değil. Bu macerada karşısına evlenmek üzereyken ayrıldığı İdil (Birce Akalay),

Anladığımız kadarıyla belalı bir tip olan Süleyman'ın (Mesut Akusta) sevgilisi olarak çıkıyor. Haliyle İrfan sandığından çok daha büyük olaylarla karşı karşıya kalıyor.

Tam da bu sıralarda gönlümüzün prensesi idealist genç kız Ayşe (Aslı Enver), kurtarıcı bir melek olarak İrfan'ın karşısına çıkıyor.

Dizinin yönetmenliğini üstlenen isim de, Ezel dizisinin başarılı yönetmeni Uluç Bayraktar.

Senaryosunu da Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

Fragmanını da şöyle bırakalım. Bize konusu ve kadrosu itibarıyla başarılı olacak gibi geldi. Siz ne dersiniz?

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
29.12.2019

Umarım 120 dakika çekmeliyiz geyiği olmaz. Hem 120 dakika olup hem de kaliteden ödün vermeyen dizi olmadı herhalde. Vatanım Sensin'de bile ağlama sahneleri vs. uzatılıyordu. Diziyi duyduğumdan beri ilgimi çekiyor büyük ihtimalle bakacağım ama 120 dakikalık olursa ne kadar devam edebilirim emin değilim...

29.12.2019

Dizi gayet kaliteli görünüyor, umarım ulusal bir TV de yayınlanması negatif etki etmez.

30.12.2019

Tabi ki 120 dakika olacak.. Reklamlar ile vs 20,30 da başlayan dizi 00,00 da bitecektir.. Kusura bakmayın ağalar, ben bir akşamımı komple bir diziye veremem.. En sevdiğim oyuncuları bir araya getirmiş olsanız da veremem.. Bittikten sonra netflixe satın diziyi.. Orada s. s. 45 dakikaya bölüyorsunuz.

TÜM YORUMLARI OKU (6)