5 Ay Önce Tahliye Olmuştu! Kadir Şeker Hakkında 'Zorla Getirme' Kararı

Konya’da kadına şiddeti önlemek için Özgür Duran’ı bıçaklayarak ölümüne neden olan 22 yaşındaki Kadir Şeker, 10 yıl 10 ay hapse mahkum edilmişti. Mahkeme, 5 ay önce tahliye edilen Kadir Şeker'in zorla getirilmesine karar verdi. 

'Kiralık katil' davası

Kadir Şeker, 5 Şubat 2020'de merkez Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi'ndeki parkta bir kadının yardım çığlıklarını duyması üzerine çifti ayırmaya çalışmıştı. Sevgilisini döven Özgür Duran'ın sözlü ve fiziki müdahalesiyle karşılaşan Kadir Şeker ile arasındaki boğuşma sırasında aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Duran hastanede hayatını kaybetmişti. Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesince yargılanan Şeker, 10 yıl 10 ay hapse mahkum edilip 7 Temmuz günü bulunduğu cezaevinden tahliye edilmişti. Dosya halen Yargıtay incelemesinde bulunuyor.

Sabah'tan Tolga Yanık'ın haberine göre; Özgür Duran'ın ailesi dolandırıcı Mehmet Yusuf Özten tarafından aranarak, Kadir Şeker'in Murat Hanlı ve Ayşe Dırla tarafından azmettirildiğini bununla ilgili olduğunu belirterek ses kayıtları gönderdi. Bunun üzerine Duran ailesi Kadir Şeker'in azmettirilmiş olabileceğini düşünüp 'kiralık katil' kelimesini kullandı. Kadir Şeker de avukatı aracılığıyla anne Mübeyyen Güner ve oğlu Niyazi Remzi Duran hakkında suç duyurusunda bulundu. Soruşturmayı tamamlayan savcılık anne ve oğul hakkında 'Sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Kadir Şeker hakkında mahkeme kararını verdi

Antalya Asliye Ceza Mahkemesine açılan davada, Kadir Şeker duruşmalara katılmadı. Avukatı aracılığıyla sanıklardan şikayetçi olduğunu ancak duruşmaları takip etmek istemediğini söylediği öğrenilen Kadir Şeker hakkında mahkeme kararını verdi. Mahkeme Şeker'in zorla getirilmesine karar verdi.

Kadir Şeker Hakkında Tahliye Kararı!

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
22.12.2022

sosyal medya olmasa cezaevinden çıkamayacaktı. ülkede kimin suçlu olduğuna twitter gündemi karar veriyor.

Ne olmuş çok mu sağlam adalet sistemi var ? Tecavüzcüler ülkenin anasını sikenler sorun değil, bir bakıma kendi adaletini sağlayan mı problem ?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ