Kadir İnanır ve Sırrı Süreyya Önder'den Sürpriz Buluşma

İmralı'ya gideceği konuşulan usta oyuncu Kadir İnanır, dün akşam HDP'li vekil Sırrı Süreyya Önder'le bir araya geldi.

HDP'den gelen milletvekili adaylığı teklifini geri çeviren ve adı İmralı'ya gidecek isimler arasında geçen Kadir İnanır, önceki gün Cihangir'deki Leyla adlı mekânda HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'le buluştu.

Kahve içip sohbet eden İnanır ve Önder'e Jülide Kural da eşlik etti. Kadir İnanır, çıkışta milletvekili adaylığı teklifiyle ilgili sorular üzerine 'Biz o konuları konuşup hallettik. Detayları daha sonra konuşuruz' dedi. 

'SIRRI KARDEŞİMDEN DE ÖTE'

Oyuncu, Önder'le buluşmalarının nedeni sorulunca da 'Sırrı sevdiğim bir kardeşim. Hatta kardeşten de öte' diye konuştu. 

SIRRI SÜREYYA: SORULARI AĞAMA SORUN

Sırrı Süreyya Önder ise soruları 'Ne soracaksanız bana değil, ağama sorun' diyerek yanıtsız bıraktı. Kadir İnanır ve Jülide Kural, daha sonra taksiye binerek uzaklaştı.

İNANIR, İMRALI'YA GİDECEK Mİ?

Kadir İnanır'ın, çözüm süreci kapsamında müzakereleri izleme heyetiyle birlikte İmralı'ya gideceği konuşulmuştu. İnanır ise, 'Ben de gazetelerden öğrendim. Bana ulaşan bir teklif yok. Gelirse o zaman değerlendiririz.' açıklamasında bulunmuştu.

Sondakika.com

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Öğretmenler Hakkında Sosyal Medyada Paylaşılan CİMER Şikayetlerine DMM'den Yalanlama Geldi
Bir Devrin Sonu: 33 Yıllık Darıca Hayvanat Bahçesi Kapatıldı
Sigara İçenlere Kötü Haber, İçmeyenlere Müjde: Kapalı Alanda Sigara Kullanımı Hakkında Yeni Düzenleme Geliyor