Sabah saatlerinde nişanlısı Gamze Türkmen'in ev hali Söylemezsem Olmaz programında ifşa edilen Kadir Ezildi, gerekli hukuki işlemlerin başlatıldığını avukat açıklaması aracılığıyla duyurdu.
En Hamarat Benim yarışmasının sunucusu, kısa bir sürede sosyal medyada fenomen haline gelen Kadir Ezildi, aylardır özel hayatıyla gündeme geliyor.
Bir Hülya Avşar sohbetine katılıp, ultra titizliğini öne sürerek "İki aydır sevgilim var ama hiç öpüşmedik" itirafında bulunan Kadir Ezildi, hemen akabinde evlilik kararı aldığını duyurmuştu. Gamze Türkmen'le girdiği evlilik yolundaki her aşamayı da abartarak takipçilerine sunmuştu. Çiftin, milyonluk çeyizi de, damat bohçası da, iki ayrı nişanı ve nişanından yayılan görüntüler de uzunca bir süre gündemi meşgul etti.
Sabah saatlerinde ise oldukça çirkin bir konuyla gündeme oturdu Kadir Ezildi ve nişanlısı Gamze Türkmen... Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında, tesettürlü olan Gamze Türkmen'in ev hali canlı yayında sansürsüz şekilde paylaşıldı.
Tesettürlü bir kadının ev içerisindeki açık halinin Söylemezsem Olmaz ekibi tarafından, izinsiz bir şekilde isteyerek yayılması sosyal medyada büyük tepki çekti.
Kaçıranlar için detaylardan ve gelen tepkilerden bu içeriğimizde bahsetmiştik:
Kız için çok üzüldüm, umarım cezasız kalmazlar. Başı açık veya kapalı olsun, yaşadığı şey tamamen bir çeşit şiddet ve istismar. Burada mağdur olmuş kadın hakkında espriler yapanları ise kınıyorum, bu kadar kötü kalpli ve yüzeysel olmayın. Kanalın sahibini, magazinci sıfatıyla orada yorum yapanların vasıfsızlığını zaten geçiyorum. Para için kendilerini bile satar bunlar.
Tespit yerindeyse bize 👏 düşer.👍 Ama sor bakalım celibon maden kuyusundaki fışkiyelerden su içen dinosaurus parselizasyoncunun bitekcük oğlu usmanımın ganalında olmaz büle şeyler . İftira ediyor müfteriler🤣🤣🤣
Kafadaki bir telden kıllanır da şu insan,
Gösterişten riyadan kibirden hiç kıllanmaz,
Kapkara bir cehalet sarmışsa bir milleti,
Bilim bile yedirsen nafile ,akıllanmaz🤔
Kız için çok üzüldüm, umarım cezasız kalmazlar. Başı açık veya kapalı olsun, yaşadığı şey tamamen bir çeşit şiddet ve istismar. Burada mağdur olmuş kadın hakkında espriler yapanları ise kınıyorum, bu kadar kötü kalpli ve yüzeysel olmayın. Kanalın sahibini, magazinci sıfatıyla orada yorum yapanların vasıfsızlığını zaten geçiyorum. Para için kendilerini bile satar bunlar.
Kafadaki bir telden kıllanır da şu insan, Gösterişten riyadan kibirden hiç kıllanmaz, Kapkara bir cehalet sarmışsa bir milleti, Bilim bile yedirsen nafile ,akıllanmaz🤔
Muhalif kanal olsa rütük olaya hemen el atmıştı. İzinsiz alındıysa resim bu suçtur özel hayatı ihlaldir.